Mleté lasagne/lazaně
Suroviny
Porce: 6 - 10
Nutriční hodnoty
Energie | 15 863 kJ / 3 791 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 206,74 g |
Tuky | 266,90 g |
Vláknina | 23,20 g |
Cholesterol | 540 mg |
Sodík | 4,26 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 132,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Toto je základní recept. Je výborný, když se do směsi přidají třeba žampiony, papriky, kukuřice ... nebo místo goudy se použije uzený sýr, česnek taky nic nezkazí ;-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 8. 2021 12:04
Snadné, rychlé a moooc dobré. Jen jsem přidala trochu mrkve a celeru.
26. 1. 2021 00:15
lenkadra: Dekuji.
25. 1. 2021 22:27
Veronika.Hrozna: sýr je v každé vrstvě (lazaně, omáčka, sýr, omáčka, lazaně ...) a lazaně jsou prostě suché pláty v krabičce a předvářet se nemusí
23. 1. 2021 18:17
magdalenka: Vyzerá, že ano. Inak by sa to asi nedalo, takto pokrčiť pred plnením. Syr je iba navrchu. Autorka prezradí!
23. 1. 2021 16:51
Já lasagne nikdy nepředvářím, ať používám jakoukoliv značku. Podle mě to není potřeba, "uvaří" se v omáčce a v bešamelu (nemíchám bešamelovou omáčku s boloňskou dohromady, ale střídám je mezi jednotlivými vrstvami lasagní). Casino má ale pravdu, že pečení by mělo být delší. Není to žádná věd - stačí do lasagní vbodnou dvouzubou vidličku - pokud projede vrstvami lehce, jsou lasagne už dostatečně měkké a je pak už jen na nás, jak moc chceme mít vrchní sýrovou vrstvu opečenou.
23. 1. 2021 16:23
casino: na predposlednej fotke to skrkvané by mohli byť predvarené lasagne...alebo je to syr?
23. 1. 2021 13:31
Mě zaujal bod 2 postupu (Vznikne rádoby bešamel.) poněkud netradiční způsob ale nevyznívá to až tak úplně blbě
magdalenka:
No, nikde není zmínka o předváření těstovin..., mějme tedy za to, že byly použity sušené, v lepším případě čerstvé resp. chlazené... Pokud byly sušené, pak čas pečení je jen tak tak, ale je tam prefíkaně psáno "zhruba", že
magdalenka:
No, nikde není zmínka o předváření těstovin..., mějme tedy za to, že byly použity sušené, v lepším případě čerstvé resp. chlazené... Pokud byly sušené, pak čas pečení je jen tak tak, ale je tam prefíkaně psáno "zhruba", že
23. 1. 2021 09:23
Lasagne predvárate pre vrstvením? Dík.
23. 1. 2021 00:51
snoopdogg: Pročpak Chcete přijít ochutnat???
22. 1. 2021 23:43
Vase prvni jidlo, co jste varila
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 18 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 22 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Buřty na černém pivě
Monthy79 uvařil před 1 hodinou
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 10 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 10 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 10 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 11 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 11 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 12 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 12 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 14 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 14 hodinami
Další recepty
Suroviny: maso mleté, cibule, olej, sýr gouda, protlak rajčatový, mléko, mouka hladká, koření adžika, sůl
Mleté lasagne/lazaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6POR
10 názorů