Candát na černém pivu s cizrnovou kaší
Rybí maso má urputné odpůrce i nadšené vyznavače. Leckterého z odmítajících může tato úprava přesvědčit, že rybí maso je kromě zdroje zdravotních benefitů i velmi chutné. Cizrnová kaše je pak netradiční příloha, ale stojí za to, ji v kombinaci s rybou vyzkoušet.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 9 785 kJ / 2 339 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 144,08 g |
Tuky | 98,64 g |
Vláknina | 113,34 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,42 g |
Sacharidy | 149,78 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirace ze starého dílu pořadu Kašpárku vař.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 5. 2023 16:44
25. 5. 2023 16:37
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makový koláč s jablky II
Přidáno před 17 hodinami
Jahody s cukrem zašlehané do pudinku
Přidáno před 18 hodinami
Strouhaný koláč s jogurtovou náplní, jahodami a mangem
Přidáno před 21 hodinami
Chuťovky se sardelovým očkem
Přidáno 15. 6. 2024 08:37
Polévka z ledového salátu
Přidáno 14. 6. 2024 17:05
Krůtí v pivní marinádě
Přidáno 14. 6. 2024 16:29
Právě bylo uvařeno:
Houbová omáčka dle Jitky
Effina uvařil před 2 minutami
Bramborový koláč s květákem
Moanka uvařila před 1 hodinou
Květákové placičky
Karoli uvařil před 2 hodinami
Krůtí nudličky v zakysané smetaně
kusy.lukas uvařila před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
malami uvařil před 3 hodinami
Chilli con carne
pazderka83 uvařila před 3 hodinami
Kuře na paprice
JankaGu. uvařila před 3 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Mischpule uvařila před 5 hodinami
Chutné vafle
JanikM uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Rajčatové placky s olivami podle Josefa Maršálka krásně voní po bazalce. Hodí se jako občerstvení nejen na piknik
Jak nakrájet cibuli. Zvládnete to bez říznutí i potoků slz. Poradíme, jak na to
Další recepty
Suroviny: candát, sůl, pepř, kmín celý, olej olivový, olej olivový, slanina, cibule, cukr, ocet vinný, pivo černé, vývar masový, sůl, cizrna, vývar masový, česnek, olej olivový, sůl, pepř, majoránka, nať petrželová
Candát na černém pivu s cizrnovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY80V
2 názory