Hovězí kostky na víně
Aby si hovězí maso zachovalo svoji šťavnatost a na talíři se jen krásně rozpadalo, je třeba velice pečlivé a delší přípravy. Hovězí kostky den předem marinujeme v červeném víně a druhý den je pomalu dusíme. Pokrm tak získá opravdu silnou chuť.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 14 180 kJ / 3 389 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 197,87 g |
Tuky | 178,10 g |
Vláknina | 20,54 g |
Cholesterol | 886 mg |
Sodík | 831 mg |
Sůl | 1,82 g |
Sacharidy | 131,73 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 2 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 16 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Studený bramborový salát s cibulí a kyselými okurkami
Cecilka21 uvařil před 6 minutami
Domácí langoše
PetraSt uvařila před 9 minutami
Hrnková buchta s tvarohem
Astonka uvařila před 12 minutami
Drobenkový koláč s jablky
PunkyLucik uvařila před 1 hodinou
Buchta se zakysanou smetanou
monstep uvařila před 1 hodinou
Moravský vrabec
radbastim uvařila před 2 hodinami
Koláč s rebarborou
Romanka67 uvařila před 2 hodinami
Výborné lasagne
Kejtie uvařila před 2 hodinami
Kuřecí hořčicové řízečky
Petri uvařila před 2 hodinami
Křehký rebarborový koláč s tvarohem
Handanda uvařila před 2 hodinami
Další recepty
Suroviny: bobkový list, víno červené, kůra pomerančová, cibule, pepř černý, mrkev, mouka polohrubá, hovězí zadní, máslo, protlak rajčatový, houby, petrželka zelená, celer řapíkatý, bylinky sušené, bujón hovězí, olej olivový
Hovězí kostky na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkQ3A
0 názorů