Tortilly jako rychlé pohoštění na tři způsoby
Recept ještě nebyl hodnocenPlněné tortilly jsou snadnou a rychlou večeří, ale také je můžete podávat jako pohoštění pro návštěvy. Základ z pomazánkové másla je dochucen bylinkami, sýrem nebo…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Plněné tortilly jsou snadnou a rychlou večeří, ale také je můžete podávat jako pohoštění pro návštěvy. Základ z pomazánkové másla je dochucen bylinkami, sýrem nebo…
Nejprve si připravíme tortilly do pekáčku vyloženého pečícím papírem tak, že dáme ke kazde straně 1 tortillu tak, aby se zakrylo dno a zároveň přesahovaly přes okraje …
Připravíme menší plech (28 cm×23 cm) a vymažeme ho sádlem, ne moc.Oloupeme brambory a nakrájíme je na tenké plátky. Do plechu je naskládáme vedle sebe (udělala jsem…
Jogurtové těsto se těší velké oblibě, zejména jako rychlejší alternativa k těstu na pizzu či langoše. Tentokrát si z něj připravíme chutné placky plněné sýrem. Můžete si…
Pekáč vymažeme máslem,naskládáme na plátky knedlík na něj poklademe nakrájený salám a potom nakrájenou na kostičky papriku.Posypeme nastrouhaným sýrem a zalejeme…
Sklízíte ze své zahrádky jednu cuketu za druhou a nevíte co s nimi? V kuchyni se dá cuketa připravit na mnoho způsobů, smažená, vařená, pečená, grilovaná, dokonce i…
Bedly jsou chutí i vůní nepřekonatelné. Budete-li mít štěstí a les vám přenechá tyto bělavé královny se sukničkou, určitě je zkuste připravit jako řízky. Příprava v…
Lívance nemusí být jen sladkou záležitostí. Slyšeli jste někdy o celerových lívancích? Jemné zeleninové placičky jsou jednoduché a vyjdou na pár korun. Aromatická vůně…
Na oleji osmahneme najemno nakrájenou cibuli. Jakmile zesklovatí, přidáme najemno nasekaný česnek a rajčata. Ještě trochu osmahneme, poté přidáme maso. Přidáme papriku,…
Křupavé plněné bagetky nejvíce chutnají ještě teplé. Hodí se skvěle pro přátele jako pohoštění, nebo jako rychlá a chutná večeře. Můžeme je naplnit podle své chuti a…
Květák je v naší kuchyni jednou z nejoblíbenějších surovin a lze s ním vytvořit vskutku skvělá jídla. Vyzkoušejte tento gratinovaný květák s brambory, které doplní…
Na svačinku, na party, na piknik, jen tak na zobání. Hodí se opravdu na každou příležitost. Řeč je skvělých šnecích z listového těsta. Každé kolečko je plné kečupové…
Bulgur uvařit s kostkou bujonu dle návodu. Zeleninu očistit a nakrájet. Mrkev krájím na plátky, protože je tvrdší než zbývající zelenina-použiji škrabku na brambory Do…
Žampiony mezi houbami patří spíše k těm chuťově méně výrazným, proto je doplňujeme výraznějším kořením, nebo na zapékání volíme pikantní sýr. Podáváme s brambory a…
Maďarské langoše se staly oblíbeným jídlem stánkového prodeje, takzvaného street food. Můžete si je ale snadno připravit i doma. Těsto není příliš složité a s přesným…
Muffiny nemusí být nutně jen sladké. Připravte jejich slanou verzi, která vám svou chutí připomene oblíbenou italskou pizzu. Úspěch sklidí jak u dětských, tak i u…
Kuřecí prsa jsou libová, zároveň trochu suchá a chuťově nevýrazná. Co s nimi, když nechcete dělat řízky ani omáčku? Variantou mohou být jednoduché šťavnaté roládky se…
V případě tohoto pokrmu si přijdou na své milovníci hub i masa. Kloboučky žampionů jsou naplněny masovou směsí se sýrem a zapečená křupavá slanina na povrchu každé porce…
Lilky umyjeme, pozdĺžne prekrojíme, časť vydlabeme. vydlabanú časť pokrájame, osolíme, osolíme aj lodičky z baklažánov, necháme vypotiť. Na oleji speníme cibuľu,…
Jednoduchý, rychlý a jedinečný, takový je zeleninový tatarák. Je perfektní na klasické topince, ale výborně chutná třeba na celozrnné bagetce. Hodí se jako rychlá…
Připravte rychlé a nenáročné občerstvení například pro nenadálou návštěvu. Bábovku můžete plnit vším, co máte rádi, přidat jarní cibulku, pórek, nebo proložit nivou. Na…
Brambory uvaříme ve slupce. Po uvaření oloupeme a necháme vychladnout. Brambory nastrouháme na jemném struhadle, přidáme vejce, sůl a krupičku. Dobře propracujeme.…
Na hluboké pánvi nebo v hrnci lehce osmahneme cibulku a přidáme maso. Zaprášíme mletou paprikou a osmahneme. Rychle přidáme na jemno nakrájenou papriku (aby mletá…
Italskou specialitu připravíme z plátů těstovin, bešamelu a směsí z mletého masa a rajčatového protlaku, kterou ochutíme voňavými bylinkami. Povrch zasypeme sýrem a…
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 15. 6. 2024 08:37
Přidáno 14. 6. 2024 17:05
Přidáno 14. 6. 2024 16:29