Česneková pomazánka na jednohubky nebo chlebíčky
Recept ještě nebyl hodnocenVšechny suroviny dáme do misky a utřeme do pěny. Pak už jen namazat na kolečka rohlíků nebo plátky veky, dozdobit a přeji dobrou chuť.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 053 kJ / 252 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 11,67 g |
– nasycené | 8,33 g |
– nenasycené | 3,00 g |
–– mononenasycené | 2,67 g |
–– polynenasycené | 0,33 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 933 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 1,67 g |
– cukry | 1,67 g |
––– laktóza | 1,60 g |
Všechny suroviny dáme do misky a utřeme do pěny. Pak už jen namazat na kolečka rohlíků nebo plátky veky, dozdobit a přeji dobrou chuť.
Všetko zmiešať, dať do chladničky schladiť a prepojiť chute.
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 15. 6. 2024 08:37
Přidáno 14. 6. 2024 17:05
Přidáno 14. 6. 2024 16:29
Slezské stryky: Nejlevnější bramborové placky jsou krásně křupavé, stačí na ně jen dvě ingrediece a zvládne je i začátečník
Jak se jedlo v době renesance? V podzámčí kaše, na zámku pečení tetřevi i veverky, sladké dobroty a „jelen z vola“
Retro okénko: UHO neboli univerzální hnědá omáčka může být skvělým základem mnoha jídel. Podle tohoto receptu se povede každému