Tarhoňa se zelím a uzeným masem
Recept ještě nebyl hodnocenKdo ještě neznáte tarhoňu, určitě vyzkoušejte tuto chutnou rychlovku. Tarhoňa jsou drobné nočky z nudlového těsta, které se skvěle hodí k masu a v této kombinaci jí dává…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 509 kJ / 361 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
Tuky | 1,20 g |
– nasycené | 0,40 g |
– nenasycené | 0,30 g |
–– mononenasycené | 0,15 g |
–– polynenasycené | 0,15 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 74,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kdo ještě neznáte tarhoňu, určitě vyzkoušejte tuto chutnou rychlovku. Tarhoňa jsou drobné nočky z nudlového těsta, které se skvěle hodí k masu a v této kombinaci jí dává…
Všichni milujeme recepty z jednoho hrnce či pánve. Je to snadné, rychlé a jednoduché. Vyzkoušejte kuřecí maso s tarhoňou, s vůní česneku a lehkou zeleninou a potěšte…
Nevařili jste nikdy s tarhoňou? Nejvyšší čas to napravit a tuto skvělou přílohu zařadit do jídelníčku. V tomto skvělém pokrmu tarhoňa přijme chuť hub i kuřecího masa.…
Tarhoňa si zvolna razí cestičku do našich kuchyní. Je velmi jednoduchá na přípravu a má všechny výhody těstovin. Ochotně přijme chuť masa, koření a zeleniny. Při…
Tarhoňa je úžasná těstovina s jednoduchou přípravou, která se zabydlela i v našich kuchyních. Doplněna voňavou slaninou, žampiony a aromatickými sušenými rajčaty bude…
Tarhoňu uvaříme podle návodu a propláchneme studenou vodou. Necháme okapat a vychladnout.Vejce, cibulku, papriky a okurky nakrájíme na malé kousky. Hrášek, pokud je…
1) Na oleji na pánvi osmažíme osolené a opepřené maso s cibulí. 2) Přidáme houby, sójovou omáčku, česnek a dosmažíme. 3) V hrnci na oleji osmahneme tarhoňu do hněda. …
Rozpustíme máslo a osmažíme na něm tarhoňu. Stačí krátce, jen aby se obalila tukem.Přidáme kmín, nastrouhanou mrkev a nakrájený pórek. Vše společně krátce restujeme,…
Tarhoňu nasucho orestujeme na pánvi. Po pár minutách začne chytat narůžovělou barvu. Přidáme 2 lžíce oleje a mícháme, protože se poměrně rychle zbarví do světle hnědé…
Pokud hledáte inspiraci na svěží a rychlý jarní oběd, vyzkoušejte toto výborné "rizoto" z tarhoni a kuřecího masa. Medvědí česnek dodá jídlu skvělou vůni a díky smetaně…
Roštěnky po obvodu nařízneme, opepříme, osolíme, potřeme olejem a v rozpáleném oleji z obou stran orestujeme.Dáme stranou a do výpeku přidáme na kostičky nakrájenou…
Sušené houby aspoň hodinu předem namočíme. Uzené maso nakrájíme na kostky, česnek utřeme.Na sádle osmahneme tarhoňu s drobně krájenou cibulí dohněda. Přidáme houby, maso…
Tarhoňu uvaříme v osolené vodě cca 8 minut, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme na kousky nakrájené drůbeží maso,…
Dáme vařit tarhoňu v mírně osolené vodě. Na oleji do skolovata orestujeme najemno nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájenou anglickou, gothajík a zarestujeme. …
Připravte si šťavnatou vepřovou pečeni, která je perfektně dochucená a upečená do zlatova. Společně s ní si pochutnejte na paprikách plněných tarhoňou a sýrem, které se…
Tento pokrm je ideální jako rychlý a lehký oběd. Drobné těstoviny podáváme se směsí orestovaných krevet, sušených rajčat, hrášku a oliv. Abychom dodali jídlu pikantnost,…
Tarhoňa je vynikající druh těstovin s krátkou dobou přípravy. Dá se využít v mnoha receptech od polévek po sytá hlavní jídla. Zkuste ji připravit s masovo- zeleninovou…
Slaninu nakrájíme na kostičky, šalotky na kolečka. V hlubší pánvi rozehřejeme trošku oleje, přidáme slaninu, šalotky, necháme je zesklovatět, vložíme očistěné houby…
Na oleji opečeme nejdříve cuketu dočervena a odložíme do mísy. Stejně tak postupujeme s cibulí, k níž po chvíli přidáme pórek. Opět vyjmeme, opečeme tofu a nakonec, opět…
Tarhoňu orestujeme na dvou lžících oleje dozlatova. Zalijeme horkou vodou, cca 2 prsty nad tarhoňu. Osolíme a vaříme na nejslabším plameni asi 10 minut, občas promícháme…
Cibuli pokrájíme na kostičky a dáme na zhruba lžíci sádla osmažit dosklovata. Poté přidáme osmažit na kostky pokrájené maso, které osolíme a opepříme. Když se šťáva…
Maso omyjeme a přidáme do vařící, osolené vody s kořenovou zeleninou. Vaříme do měkka.Tarhoňu na kousku sádla opečeme do zlatova a zalijeme horkým vývarem z masa. Vaříme…
Oloupanou cibuli nakrájíme na drobno a zpěníme na sádle. Přidáme část stroužků česneku na plátky a tarhoňu. Mícháme, až tarhoňa lehce zezlátne.Zalijeme vývarem, přidáme…
Šalotku nakrájíme na drobno a zesklovatíme na másle. Přidáme tarhoňu a chvíli opékáme. Vsypeme mouku a po zamíchání zalijeme studeným vývarem. Přidáme koření a sůl.Z…
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 16. 6. 2024 07:19
Přidáno 15. 6. 2024 21:35
Přidáno 15. 6. 2024 20:12
Přidáno 15. 6. 2024 17:33
Přidáno 15. 6. 2024 08:37