Játrové knedlíčky patří mezi oblíbené polévkové zavářky. Jak na ně?
Vývar s játrovými knedlíčky, to je klasika, která nikdy nezestárne. Polévka s touto zavářkou se považuje za slavnostní začátek celého menu. Aby tomu tak ale skutečně bylo, je potřeba znát pár kuchařských fíglů, jak knedlíčky správně udělat, aby těsto nebylo moc řídké a knedlíčky se nerozvářely, nebo naopak moc tuhé a knedlíčky pak nebyly jako golfové míčky. Zkrátka, udělat skvělé chutné knedlíčky není jen tak. Proto nabízíme rady a tipy, jak na to plus ověřené čtenářské recepty, ze kterých si jistě vybere každý. Zkuste to s námi!
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krůtí kostky v citronové marinádě s žampióny
Přidáno před 15 hodinami
Zeleninová polévka s nudlemi ve vepřovém vývaru
Přidáno před 23 hodinami
Plněné papriky na rajčatech a passatě pečené v pečence
Přidáno 16. 6. 2024 22:10
Polévka BORŠČ
Přidáno 16. 6. 2024 14:50
Panenka, lišková omáčka a domácí krokety s cibulkou a slaninou
Přidáno 16. 6. 2024 14:05
Máslové dortíky s Pikao krémem
Přidáno 16. 6. 2024 07:19