Dotaz k článku z Magazínu
evinecky: Děkujeme za upozornění, chybička se vloudila. Už je to v pořádku.
MarcelaPa: Děkuji. Včera jsem taky ještě vyhledávala, našla a nahlásila k opravě. Už je to v pořádku. Zrovna jsem to tady chtěla napsat.
Merylas: Maruško, já jsem to také našla. Je to ve významných dnech - 27. března - škaredá středa.
evinecky: Můžete dát, prosím, odkaz na daný článek? Děkuji.
Ve článku o škaredé středě -
Na Škaredou středu placky nebo trhanec
V tento den Ježíš dle Bible zradil Krista - NO TO SNAD NE?
Na Škaredou středu placky nebo trhanec
V tento den Ježíš dle Bible zradil Krista - NO TO SNAD NE?
Merylas: Maruško, děkuji
Merylas: Máš pravdu, já si to vůbec nevšimla, kam to cpu !
Veronika.Hrozna: Verčo, nemělo to být v jiné rubrice?
Dneska pečený divočák, knedlík a karamelové zelí. Citronový krém.
Nadja: Nadi, zdravím, už je to opraveno.
DOTAZ k článku:
Autor: Hana Malénková, 31.1.2024
- Magazín - Vaření - Sušené sýry
Nerozumím větě:
….. V sušeném stavu si můžete vychutnat různé druhy sýrů; nejčastěji se takto upravuje eidam, gouda, ementál, čedar, ALE niva nebo sýry jako feta či kozí sýry.
CO „ALE“ ??? – ale i niva,…. NEBO ale NE niva,….
Autor: Hana Malénková, 31.1.2024
- Magazín - Vaření - Sušené sýry
Nerozumím větě:
….. V sušeném stavu si můžete vychutnat různé druhy sýrů; nejčastěji se takto upravuje eidam, gouda, ementál, čedar, ALE niva nebo sýry jako feta či kozí sýry.
CO „ALE“ ??? – ale i niva,…. NEBO ale NE niva,….
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 1 hodinou
„Mražení jídla “ Sabule77, před 13 hodinami
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
Poslední příspěvky
„Hezkou neděli, konečně už neprší a zatím to na déšt…“ tara23, před 1 hodinou
„Dobry den, za chvili bude u Vas svitat U nas byla podobna…“ hazel, před 8 hodinami
„tara23: díky, Věruš. Klidně bych ti jeden podala. Bylo…“ MarcelaPa, před 13 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 1 hodinou
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 2 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přečtěte si Zobrazit více
Jak ochutit červené zelí, aby chutnalo božsky: Med dodá sladkost, ořechy křupavost, šéfkuchaři sázejí ale ještě na jednu surovinu
Palačinky jako pro královský dvůr! Jak na těsto, aby byl výsledek skutečně perfektní
Rumfordská polévka: Ochutnejte jídlo chudých, o kterém psala i Božena Němcová
Sušené sýry jako chuťovka pro gurmány. Jednoduchou verzi v podobě „popcornu“ si snadno uděláte i doma