Česnečka paní mistrové
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 280 kJ / 2 457 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 322,54 g |
Tuky | 115,57 g |
Vláknina | 14,00 g |
Cholesterol | 1,02 g |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,42 g |
Sacharidy | 29,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 2. 2022 15:51
Vývar jsem měla z vepřového srdce a přidala jsem brambory. Polévka je moc dobrá. S dovolením přidáno foto.
27. 11. 2019 21:25
Ivana Ch: Ivo no já to chápu,kočičky jsou šelmičky,tak to maso potřebují,no když to tak mají,co užTak se holt u paní mají dobře
27. 11. 2019 21:20
Simona Skolakova: Simonko k nám do masny chodí paní a ta vždycky chce dva pěkný plátky hovězího masa, libovýho pro kočky. Koukala jsem divně a Veronika, prodavačka mě říkala že to takhle kupuje ob den.
3. 5. 2019 22:29
BrectanIvy: tak to jste borkavařit dnes hovězí maso pejskovi,no to jste asi jediná,protože jinak vařit hovězí maso jako na česnečku????????Proč??????To byla vždy polévka chudých,tam se hovězí maso nikdy nevařilo
Vy neznáte pohádku "Sůl nad zlato"
Vy neznáte pohádku "Sůl nad zlato"
3. 5. 2019 21:22
casino: Máte pravdu - hovězí po čtyřiceti minutách musí být tvrdé, ale já ho vařím pejskovi. . Pokud bych ho chtěla jíst, bylo by to fakt na papińák - pokusím se to opravit. Díky za připomínku
3. 5. 2019 14:05
" hovězího na polévku - Vaříme pomalu 40 minut."
No, možná se vám z textu vytratil páně Papinův hrnec
Pokud ne, tak co posléze děláte s tvrdým masem, he?
Pokud se chcete vyhnout zpozdilým komentářům (jako je tento pak je lépe napsat " Vaříme pomalu, až je maso měkké"
No, možná se vám z textu vytratil páně Papinův hrnec
Pokud ne, tak co posléze děláte s tvrdým masem, he?
Pokud se chcete vyhnout zpozdilým komentářům (jako je tento pak je lépe napsat " Vaříme pomalu, až je maso měkké"
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 58 minutami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Právě bylo uvařeno:
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 5 minutami
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 28 minutami
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 32 minutami
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 44 minutami
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 1 hodinou
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 1 hodinou
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 2 hodinami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 11 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 11 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Kdy dát česnek do česnečky? Dobré načasování je základem výtečné chuti této polévky
Další recepty
Tématické fráze: česnečka recept cesnecka
Suroviny: kosti vepřové, cibule, česnek, vejce, chléb, libeček, majoránka, sůl, pepř celý, jalovec, koření nové koření,
Česnečka paní mistrové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5ZgY
6 názorů