

Domácí česnečka
Suroviny
- 3 hlavičky česneku
- 2-3 vajíčka
- pepř
- sůl
- Podravka
- česnekový bujón nebo zeleninový bujón v kostce
Postup přípravy receptu
Dáme vařit vodu v hrnci a po 3 minutách vařeni vody přihodíme bujón. Mezitím, než se bujón rozpustí, oloupeme česnek, přidáme ho s kořením do vařící vody.
Po 10 minutách vaření přihodíme vajíčko smíchané s moukou a vaříme asi 10 minut. Podáváme na talíři s pravým, nefalšovaným, českým chlebem.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Domácí česnečka
-
jan.alois: Přesně. Navíc tam chybí sádlo, brambory a klobása na kostičky.... troufám si říct, že vařím lepší, ale to je věc chuti. Hezký den.
-
A na královnu české kuchyně majoránku zapomněl skoro každý.
-
...přihodím jeden brambor,cibulový základ a trošku anglickééé
-
hela22 : není to zbytečné ,po skoro 6 letech ?
-
anonymka:
Děvče, bramboráky jsou jinde, tady právě vaříme česnekačku -
mno...docelá dobrá ...
-
Petr:mas recht.toto neni domaci cesnecka
-
Při kocovině pomůže
-
Jmenuje se to DOMÁCÍ česnečka a je to z bujónu, no to si děláte srandu ne! Člověk hledá recept, řekne si hele tahle je domácí, tak to bude pořádnej recept a jediný co se dočtu je nějakej bujón a podravka
-
No to už je skoro stejné jako udělat si česnečku z pytlíku a hodit do ni vejce
podravka a česnekový bujón a celé se to jmenuje domácí česnečka? -
S podravkou jde všechno líp
-
Je mi po pravdě 12 let a s bráškou jsme česnečku zvládli sami...
Je to jednoduché a moc dobré !!!
-
mramboráky dobré, ale místo polohrubé mouky bych použila hladkou. Bramboráky se potom méňe trhajé. Nic e zlé jsou fakt výborné
-
Jednoduchý, rychlý a dobrý!
Budu vařit častěji
-
Včera jsem strašně ošklivý den,ale tu česnečku bych si dala, možná že by mě srovnala,mám na ní hroznou chuť.