Míša řezy, které vždy přijdou k chuti. Jak připravit jejich zjednodušenou verzi - dezert ve skleničce
Míša řezy jsou tvořeny třemi vrstvami - kakaovým piškotem, svěží a lahodnou tvarohovou vrstvou a nakonec čokoládovou polevou. Tento osvědčený a léty prověřený moučník nejspíš známe ještě ze svého dětství.
Míša řezy na plechu
"Míšu" podle našich receptů připravíme ve formě řezů, dortu i v jednoduché variantě - do skleničky. Aby řezy s čokoládovou polevou pěkně vypadaly i po nakrájení a poleva nám nepopraskala, použijeme ostrý nůž, který před krájením krátce nahřejeme.
Míša řezy - bez lepku, bez prášku, odlehčené
V našem receptáři najdeme výběr dalších receptů, jak připravit Míša řezy v bezlepkové variantě, bez kypřícího prášku nebo odlehčené. Navíc si můžeme přečíst zajímavé diskuze pod jednotlivými recepty, které nám pomohou vyvarovat se zbytečných chyb v postupu.
Dorty podle Míša řezů
Pokud hledáme recept na něco dobrého pro slavnostní příležitosti, nabízí se nám vyzkoušet Míšu v dortové formě. Ozdobený čokoládovou polevou bude vypadat a chutnat moc dobře. Navíc jeho příprava nebude náročná. Hotový dort dozdobíme podle své fantazie.
Míša řezy ve skleničce a poháru, zastudena
Když spěcháme a máme málo času na přípravu pečeného dezertu, je zjednodušený Míša dobrou volbou. Můžeme připravit Míšu do skleničky - s jeho přípravou nám rády pomohou i děti. Tento chutný dezert určitě potěší i návštěvu.
Míša řezy jsou jedním z moučníků, u kterého stojí za to, zařadit ho do rodinného receptáře. Určitě se k němu budeme rádi vracet a chystat ho při různých příležitostech.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 11 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na krásně lesklou, chutnou a hladkou polevu? Stačí málo a může být jako od profesionálního cukráře
Retro okénko: Dunajské vlny na první pohled vypadají jako obyčejné řezy, když je ale nakrájíte, čeká vás překvapení
Čokoládová poleva ganache: Naučte se ji dělat jako profík a vaše dorty budou luxusní!
Komentáře