Pečené jehněčí na tymiánu
Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 759 kJ / 898 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,92 g |
Tuky | 84,18 g |
Vláknina | 4,28 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 26,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 6. 2020 08:36
2. 6. 2020 08:28
2. 6. 2020 08:21
Aj tej slaniny aj cesnaku si predsa každý môže podľa chuti pridať alebo ubrať. To by sme takto mohli pokračovať o tymiáne (nie je snítka ako snítka), ani bobkové listy nie sú rovnako veľké...podľa mňa zbytočná debata.
2. 6. 2020 07:56
Ale no tak, dámy, někam zdrhla jedna nula...
Inu, stane se...
No a navíc není zcela jisto, zda to autorka nemyslela skutečně tak jak stálo psáno, že
2. 6. 2020 06:04
1. 6. 2020 22:34
1. 6. 2020 20:40
1. 6. 2020 20:39
1. 6. 2020 20:37
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 6 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 10 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 12 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Libečková polévka
Jasol uvařila před 7 minutami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 51 minutami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 2 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 2 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
Pajaja uvařila před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Vepřové nudličky na hořčici
Adena uvařila před 3 hodinami
Slaný koláč
Fijolkauwu uvařil před 3 hodinami
Francouzský hruškový koláč
Viera19@seznam.cz uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pečení hadi na ohni: Tohle jídlo k táboráku nadchne děti a potěší dospělé
Gastro glosa: Občerstvení na hokejovém mistrovství není drahé, ale nudné a obyčejné. Chtělo by to snahu a péči
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Další recepty
Suroviny: slanina, brambory, sůl, kmín celý, bobkový list, koření nové koření, tymián čerstvý, česnek, voda
Pečené jehněčí na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X8A8
9 názorů