Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem

Ze zbytků zeleniny a vejce se dá uvařit dobrá polévka. Zelenina se může měnit dle toho, co je zrovna k mání. Být zero waste není jen módní záležitost, šetrnost a využití zbylých surovin se vyplatí finančně a v tomto případě i chuťově.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 15 min

20 min (5 min příprava + 15 min tepelná úprava)

17. 5. 2024 08:53

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 681 kJ / 402 kcal
Bílkoviny20,71 g
Tuky25,31 g
Vláknina6,36 g
Cholesterol 285 mg
Sodík 221 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy19,58 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vývar jsem měla z kostí a odřezků masa. Bulvu fenyklu jsem použila na jiný recept.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

17. 5. 2024 09:25

zuzi777a: :-)Moc děkuji za komentář, určitě vyzkoušej , mám tu několik receptů a vždy je moc dobrý. Snažím se spotřebovat vše co jde - ze všelijakých listů jde také udělat téměř vždy pesto , které vydrží celý rok. :-K Přeji krásný a pohodový den

zuzi777a zuzi777a (moderátorka)

17. 5. 2024 09:16

Mám moc ráda recepty, které zužitkují každý drobeček. Abych pravdu řekla, fenykl jsem zatím vždy používala pouze do salátu. Možná je čas to napravit a zkusit i ve vařené formě!:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: fenykl, fenykl, mrkev, vývar masový, sůl, máslo, pórek, vejce, pepř mletý, libeček, petrželka

TopRecepty.cz

Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YE5nY