Benátská kuřecí játra
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 022 kJ / 961 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,43 g |
Tuky | 27,19 g |
Vláknina | 28,14 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 401 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 65,84 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj - výstřižek starý časopis r. 2007. Název je podle původu receptu z Benátek (Venezia), jen se nejdříve používala játra telecí a později se pak začala používat i kuřecí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 12. 2022 00:29
Jaromira18: Děkuji a přeji krásnou neděli
10. 12. 2022 22:24
Dobrůtka.
10. 12. 2022 19:00
děkuji a přeji krásný, pohodový večer
10. 12. 2022 18:50
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Polévka z ledového salátu
Přidáno před 17 hodinami
Krůtí v pivní marinádě
Přidáno před 18 hodinami
Kokosové sušenky (cookies)
Přidáno před 20 hodinami
Hovězí závitky na víně (s mrkví)
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí směs à la Indie
Přidáno před 21 hodinami
Řezy s karamelovým krémem ze Salka
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Selská zimní kotlíková polévka
VlastimilaCardova uvařila před 24 minutami
Tvarohové lívance
Sameli uvařil před 1 hodinou
Dvojctihodné koláčky
Princezna@Lada uvařila před 1 hodinou
Jablečno - makový dezert
Sibyla uvařila před 1 hodinou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Olgaskvorova uvařil před 1 hodinou
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
Miloslava11 uvařila před 1 hodinou
Olejový korpus na dort
bystrouska uvařila před 3 hodinami
Škvarkové rohlíčky retro
Ivana Morawiecova uvařil před 3 hodinami
Golubky od Máši
Hanes uvařila před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Ivcatkoo uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jakého pečete beránka? Dáváte přednost piškotovému nebo třenému těstu? Upéct jej můžete i bez formy
Na rychlé oloupání cibule pomáhají různé vychytávky. Vyberte si tu, která vám nejlépe vyhovuje
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Další recepty
Suroviny: játra kuřecí, cibule, cibule červená, olej olivový, víno bílé, vývar drůbeží, balsamico, cukr, pepř mletý, sůl
Benátská kuřecí játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6O1Q
4 názory