Medové řezy z farmy
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 18 090 kJ / 4 324 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,24 g |
Tuky | 166,31 g |
Vláknina | 49,25 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 782 mg |
Sůl | 3,74 g |
Sacharidy | 583,88 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Med všichni známe jako lahodnou, lehce stravitelnou, a energeticky hodnotnou potravinu, která obsahuje mnoho cenných výživných látek. Konzumuje se většinou bez úprav s pečivem, nebo jako přídavek do čaje, ovocných šťáv, jogurtu či mléka. Také pekaři a cukráři jej rádi využívají i při přípravě svých pochoutek.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 1. 2023 17:23
Chtěla bych se zeptat, v surovinách je uvedena celozrnná bílá mouka. Takže se jedná o celozrnnou pšeničnou mouku? Děkuji.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jahody s cukrem zašlehané do pudinku
Přidáno před 39 minutami
Strouhaný koláč s jogurtovou náplní, jahodami a mangem
Přidáno před 3 hodinami
Chuťovky se sardelovým očkem
Přidáno před 12 hodinami
Polévka z ledového salátu
Přidáno 14. 6. 2024 17:05
Krůtí v pivní marinádě
Přidáno 14. 6. 2024 16:29
Kokosové sušenky (cookies)
Přidáno 14. 6. 2024 14:16
Právě bylo uvařeno:
Buřtguláš samotáře Rermora
Elivet uvařil před 24 minutami
BeBe řez s kávovým krémem
Misinka91 uvařila před 42 minutami
Špekáčky na kyselém zelí a pivu (bez kečupu)
Jitka J. uvařila před 1 hodinou
Moravský vrabec
Arasidka uvařila před 1 hodinou
Bezinkový sirup
Arasidka uvařila před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
machyrk uvařila před 2 hodinami
Troubelín - Hermelín z trouby
Jomanka uvařila před 2 hodinami
Salát s balsamicovou zálivkou
Mili4 uvařila před 2 hodinami
Křehký tvarohový koláč s jahodami
Akemi uvařila před 3 hodinami
Cuketový fofr perník s ovocem
Mistrova uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Houbová omáčka s mletým řízkem je hotová během chvíle: Netradiční spojení překvapí úžasnou vůní i perfektní chutí
Vyhlášená bůčková pomazánka podle Kláry: Voní paprikou, česnekem a cibulí a z food festivalů mizí jako první
Jídelníček Alžběty Pomořanské, manželky Karla IV.: Dávala si vepřovou pečínku a nesměla jíst mrkev, jež byla blíž k peklu
Další recepty
Suroviny: mouka špaldová celozrnná, mouka, prášek do pečiva, mléko, máslo, med, vejce, tvaroh nízkotučný, kůra citronová, rozinky, ořechy lískové, máslo
Medové řezy z farmy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZw5p
1 názor