Jahodovo-čokoládová bábovka
Bábovka je jeden z nejoblíbenějších moučníků na našich stolech. Tato, z našeho receptu, je dobře upečená, na povrchu zlatavá a uvnitř skrývá kousky ovoce a čokolády. Přesně taková, ke které chcete hrneček s kakaem nebo kávou.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 17 150 kJ / 4 099 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,97 g |
Tuky | 162,12 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 578 mg |
Sůl | 1,93 g |
Sacharidy | 563,53 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Záleží jestli použijete ovoce čerstvé nebo mražené, v obou případech ovoce "osušte" z přebytečné vody.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 2. 2024 09:45
23. 2. 2024 09:19
22. 2. 2024 20:52
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 4 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 7 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 9 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 27 minutami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 37 minutami
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
Pajaja uvařila před 41 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Fitulka uvařila před 49 minutami
Vepřové nudličky na hořčici
Adena uvařila před 57 minutami
Slaný koláč
Fijolkauwu uvařil před 1 hodinou
Francouzský hruškový koláč
Viera19@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Vepřová kýta na hořčici ve smetanové omáčce se zeleným pepřem
LukyRi uvařila před 1 hodinou
Timovo utopenci
flanti uvařil před 2 hodinami
Křehké polštářky z listového těsta
Ivcatkoo uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Gastro glosa: Občerstvení na hokejovém mistrovství není drahé, ale nudné a obyčejné. Chtělo by to snahu a péči
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Suroviny: vejce, mléko, olej, cukr moučkový, mouka polohrubá, cukr vanilkový, prášek do pečiva, rum, čokoláda, jahody, mouka hrubá, tuk
Jahodovo-čokoládová bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yRYq
3 názory