Zeleninový tian s kozím sýrem
Tian je další francouzská klasika, která se prosazuje i české kuchyni. Tuto barevnou zapečenou zeleninovou směs lze upravit na mnoho způsobů. Lze do něj přidat i různé druhy uzenin či sýra.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 15 163 kJ / 3 624 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,02 g |
Tuky | 355,91 g |
Vláknina | 10,68 g |
Cholesterol | 585 mg |
Sodík | 156 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 34,36 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podle kuchaře Dalibora Navrátila
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 3. 2024 18:45
4. 3. 2024 16:00
Ovšem, upřesním, každý sýr, kromě kozího je u mě vítán Takže recept si upravím aby byl (pro me) poživatelny!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí marshmallow
Přidáno před 2 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 4 hodinami
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 19 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 20 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
Navarojana uvařila před 15 minutami
Lilková pomazánka s majonézou
Alicia8 uvařil před 16 minutami
Dršťková polévka z hlívy
Leninka12 uvařil před 23 minutami
Ledvinky dušené
czvlakan77 uvařila před 42 minutami
Brokolice s Nivou
Marylka uvařila před 1 hodinou
Kuře na rýži
limosek uvařila před 1 hodinou
Kynutý tvarohový závin
Alena Cerna uvařila před 2 hodinami
Kuřecí smetanový pekáček
kimlo uvařila před 3 hodinami
Šunkofleky
Grecmanova uvařila před 9 hodinami
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Suroviny: lilek, cuketa, sýr kozí, smetana 33%, máslo, sůl, pepř mletý, ořechy vlašské, česnek, olej olivový, tymián, rajče, petrželka hladkolistá,
Zeleninový tian s kozím sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNzO2
2 názory