Fazolový salát s medvědem, rajčaty a pažitkou
Recept ještě nebyl hodnocenLuštěninový salát můžete konzumovat jako sytý a nutričně hodnotný pokrm. A to jak zatepla, tak zastudena. V jarním období můžete využít v kombinaci s luštěninami svěží…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Luštěninový salát můžete konzumovat jako sytý a nutričně hodnotný pokrm. A to jak zatepla, tak zastudena. V jarním období můžete využít v kombinaci s luštěninami svěží…
Pomazánky jsou skvělé na jakoukoli denní dobu. Tuhle vaječno-bylinkovou máte připravenou během pár chvil. Vařená vajíčka doplníme majonézou a pomazánkovým máslem.…
Kuřecí maso má výhodu rychlé úpravy a zaručené měkkosti. Pokud k němu jako přílohu připravíte sladký zelený hrášek, budete mít doslova jaro na talíři. Sladká zelenina a…
Pokud nevíte, co uvařit k večeři, tak si zkuste připravit tyto krásně šťavnaté kuřecí závitky, které nejsou nijak složité na přípravu. Krom uzené krkovice a vajíčka…
Tento salát je veganskou verzí oblíbeného klasického salátu, která kombinuje křupavou zeleninu, jemně ochucené tofu a aromatický kopr. Tento salát je nejen zdravý a plný…
Dokřupava upečené cuketové placičky krásně voní po bylinkách. Nalezneme v nich medvědí česnek, kopřivy, ale také mátu nebo pampelišky. Podávat je můžete samotné, nebo s…
Z vykoledovaných vajíček po Velikonocích je nejčastěji připravována pomazánka. Ale upotřebit je můžeme taky do tohoto pokrmu. Na jíškovém základu orestujeme ředkvičky,…
Receptů na dobrou pomazánku není nikdo dost. Pomazánku z žervé, jarní cibulky, pažitky a měkkého salámu mažeme na čerstvý chléb a zdobíme plátky ředkviček. Skvělá jarní…
Pažitkovou omáčku můžeme beze strachu nabídnout i menším dětem, které teprve začínají ochutnávat první příkrmy. Nesmíte jí samozřejmě překořenit. To ale ani nebude třeba…
Jemná a nasládlá dýně se skvěle hodí na grilování. Grilujeme ji spolu s kousky brokolice a vařenými bramborami. Po ugrilování zeleninu podáváme přelitou omáčkou ze…
Tyto špízy z kuřecího a králičího masa, klobás, rajčat a paprik chutnají opravdu skvěle. Během grilování je potíráme lehce pikantní marinádou ze zázvoru a hořčice.…
Kořeněná chuť vinné klobásy se kombinuje s jemně kyselým jogurtem, chutnými zeleninami a bylinkami. Zapečení v troubě dokonale zkaramelizuje klobásu a zeleninu,…
Každé křidélko je grilováno k dokonalosti, získávajíc křupavou kůrku a neodolatelnou pikantní chuť. Tento pokrm je ideální pro všechny milovníky výrazných chutí a…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 14. 6. 2024 17:05
Přidáno 14. 6. 2024 16:29