Bůček na asijský způsob
Recept ještě nebyl hodnocenV poslední době se asijská kuchyně díky rychlým občerstvením těší veliké oblíbenosti. S receptem na pečený bůček ve výrazné marinádě podniknete cestu na tento kontinent…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 238 kJ / 296 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5,00 g |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 60,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
V poslední době se asijská kuchyně díky rychlým občerstvením těší veliké oblíbenosti. S receptem na pečený bůček ve výrazné marinádě podniknete cestu na tento kontinent…
Smetanová žampionová omáčka nejlépe chutná v kombinaci s kuřecím masem a houskovým knedlíkem. Zajímavou chuť dotváří tmavá sójová omáčka. Zajisté si na ní pochutnáte ať…
Všichni milujeme recepty z jednoho hrnce či pánve. Je to snadné, rychlé a jednoduché. Vyzkoušejte kuřecí maso s tarhoňou, s vůní česneku a lehkou zeleninou a potěšte…
Gnocchi jsou čím dál oblíbenější. Můžete si připravit domácí, nebo se snadno dají sehnat chutné i kupované. Tento recept je z vepřového mletého masa, plný barev díky…
Velmi jednoduchý recept se zvláštním názvem. Jeho původ lze těžko dohledat. Obsahem pokrm připomíná boloňskou omáčku. Název zbruf pro tento pokrm se používá v pohraničí…
Maso nakrájíme na drobné kostičky. Smícháme pivo, vejce a všechny suroviny kromě masa. Vznikne těstíčko, které dochutíme a nakonec vmícháme maso. Necháme půl hodiny…
Během grilovací sezóny jistě přijdou vhod nápady na dobré marinády, díky kterým bude maso z grilu chutnat báječně. Vyzkoušíte bylinkovou, pikantní nebo raději exotickou…
Pokud rádi připravujete pokrmy z kuřecího masa, rozhodně vyzkoušejte i tento recept. Kuřecí naložené v majonéze je neskutečně křehké a lahodné. Spolu s pikantní omáčkou…
Kuřecí perkelt je velmi podobný paprikáši, alias kuřeti na paprice, nicméně pár odlišností tam přeci jen najdeme. Uvařte rodině lahodnou omáčku s jemným masem a lehce…
Smíchejte mouku, máslo, parmazán a cayenský pepř s takovým množstvím vody, aby se směs spojila. Těsto prohňeteme do hladka, pak rozválíme a vyložíme koláčovou formu o…
Smícháme olej, česnek, hořčici, pepř a med. Cibuli nakrájíme na klínky. Maso potřeme ochucenou hořčicí a položíme do pekáčku na cibuli.Podlijeme pivem, přikryjeme a…
Kuřecí maso z asijských bister je doslova plné zajímavých chutí a vůni. Dle našeho receptu si můžete šťavnaté maso připravit i v pohodlí vašeho domova. Stačí jen přidat…
Kotlety i krkovici po stranách nakrojíme a přes folii naklepeme. Osolíme a hustě potřeme hrubozrnnou hořčicí. Posypeme cayenským pepřem a zakápneme olejem. Dáme na noc…
Porce králíka osolíme, opepříme a necháme chvíli uležet. Mezitím smícháme olej, protlak, hořčice a vodu. Cibuli a česnek nakrájíme na kousky a přidáme k marinádě.Králíka…
Zelí nakrájíme na tenké proužky, cibuli nadrobno a mrkev s celerem nastrouháme nahrubo. Do větší mísy připravíme zálivku z majonézy, jogurtu, octu, cukru a pepře. Zelí…
Zelí nakrájíme na tenké proužky, cibuli nadrobno a mrkev s celerem nastrouháme nahrubo. Do větší mísy připravíme zálivku z majonézy, jogurtu, octu, cukru a pepře. Zelí…
Maso nakrájíme na kostky, žampiony na plátky a cibuli na drobno. V hlubší pánvi zpěníme na sádle cibuli a přidáme maso. Jakmile se maso zatáhne a zbělá, přidáme žampiony…
Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a posypeme cayenským pepřem, promícháme na prkénku nebo v misce.Rozpálíme olej a na něm opečeme maso do měkka. Jakmile…
Cibuli a papriku nakrájíme na drobno. Rozehřejeme olej a cibuli necháme zesklovatět. Přidáme pálivou papriku, mouku a zalijeme rajčatovým pyré a vývarem.Mícháme a…
Fazole den předem namočené uvaříme s bobkovým listem a kořením do měkka. Solíme až po změknutí.Bůček nakrájený na kostky cca 2x2 cm opečeme na sádle s nakrájenou cibulí…
Utopenci jsou oblíbená hospodská klasika. Tentokrát je připravíme trochu jinak a místo špekáčků použijeme vídeňské párky, které spolu s cibulí, česnekem a jalapeño…
Cibuli na oleji necháme zesklovatět, přidáme nakrájené maso, které zprudka orestujeme. K orestovanému masu přidáme česnek, sůl, zázvor, kajenský pepř, kari koření.…
Olej rozohrejeme v hrnci a asi 2 min na ňom opražíme korenie I. Pridáme nadrobno narezanú cibuľu a krátko opražíme. Vložíme na kocky narezané mäso a prudko opečieme…
Pro milovníky gulášů je tu speciální recept – jehněčí guláš! Díky velkým kusům masa a chutné příloze se po dojedení své porce nebudete moci zvednout od jídelního stolu.…
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami