Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Recept ještě nebyl hodnocenVyzkoušejte tuto českou verzi rizota. K rýži přidejte zeleninu, kterou máte rádi, kuřecí maso a trochu sladké papriky. Vznikne lahodné a jednoduché jídlo, máte skvělý…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 149 kJ / 36 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,04 g |
– nenasycené | 0,14 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 0,12 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 6,00 g |
– cukry | 4,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vyzkoušejte tuto českou verzi rizota. K rýži přidejte zeleninu, kterou máte rádi, kuřecí maso a trochu sladké papriky. Vznikne lahodné a jednoduché jídlo, máte skvělý…
Když se řekne dort, většina si představí zdobený moučník. Nicméně dort můžete připravit i ve slané verzi. Příprava není složitá a záleží jen na vás, co do něj dáte. Tvar…
Masové směsi alá čína patří mezi velmi oblíbená jídla zejména kvůli své nenáročné přípravě. Nabízíme vám recept na rychlý oběd či večeři, na kterém si pochutná celá…
Bramboračka s houbami je národní poklad. V každé rodině se vaří trošku jinak. Pokud je ale tato polévka dobře vychucená, nejen že zasytí a zahřeje, zároveň pohladí…
Nevíte co s přebytky letní sklizně nebo ořechů? Zavařte je a i v zimě si tak můžete vychutnat chuť letního ovoce či zeleniny. Tento velice podrobný návod na zavařování v…
Oblíbená čínská rychlovka, při které zpracujete zbytky zeleniny nebo masa. Zkušená kuchařka vás přípravou provede srozumitelně a krok za krokem. Tohle jídlo budete vařit…
Chystáte pohoštění na rodinnou oslavu nebo jen tak k posezení s přáteli? Jistě oceníte inspiraci na jednohubky, při jejichž přípravě můžete naplno využít svou kreativitu…
Vepřové medailonky jsou skvělý způsob, jak se naučit zpracovávat kvalitnější a dražší maso. Vepřová panenka není nejdražší a postupně se na ní naučíte, jak připravit…
Máme pro vás inspiraci na jednoduchý bezmasý oběd, který do půl hodiny budete mít na stole. Rizoto se zeleninou, lehce dochucené a posypané sýrem, které můžeme podávat…
Křupavé a zlaté bramboráky vonící majoránkou a česnekem a rozehřátý horký hermelín tvoří společně neodolatelnou kombinaci. Na pánev naneseme část těsta na bramboráky, …
Pokud patříte mezi milovníky kyselých rybiček, máme pro vás jeden obzvlášť povedený recept na skvělý rybí salát. Příprava je jednoduchá, pouze vyžaduje čas na odležení,…
Chuťovky do ruky nesmí chybět na žádné oslavě! Pokud nevíte, jak a čím je nazdobit, můžete načerpat inspiraci v této fotogalerii, ve které vás čeká několik nápadů, jak…
Moderní kuchyňské spotřebiče nám umí velmi ulehčit práci. Věděli jste, že kromě mytí nádobí můžete myčku využít i k zavařování? Je to snadné, nepotřebujete speciální…
Asijské jídelny nabízejí smažené závitky s mletým masem, které získávají velkou oblibu. Pokud chcete, můžete si je připravit sami doma. Rolky se podávají teplé i studené…
Položíme si první vrstvu toustového chleba, podle toho jak chceme velký dort (ja dala 2x3) natřeme pomazánkou a dáme na ni další vrstvu toustového chleba, na kterou…
Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli a česnek.Pak přidáme ostatní zeleninu nakrájenou na kostičky a pár minut restujeme.Propláchneme pohanku a přidáme jí k zelenině…
Večer dáme do pečky vodu, směs a zapneme program Těsto s odloženým startem tak, aby bylo hotovo v době, kdy budeme asi vstávat. Ráno vykynuté těsto propracujeme,…
Mísy zdobíme podle své fantazie,vykrajujeme kytičky z ředkviček,bílé ředkve,mrkve či červené řepy,lístečky děláme z cukety nebo salátové okurky.
Rozmražené filé osolíme z obou stran a dáme na plech,posypeme kmínem,kořením na ryby a na kousky nakrájenou celerovou natí. Poté na filé poklademe plátky nakrájeného…
Mozaiková tlačenka je velmi chutná a také svým barevným vzhledem pěkná na oko. V období Velikonoc do ní spotřebujeme vykoledovaná vařená vejce. K nim pak přidáme uzeninu…
Omyté meruňky rozpůlíme, vypeckujeme a natěsno naskládáme do sklenic řeznou stranou dolů.Zalijeme cukerným roztokem, uzavřeme víčky a sterilujeme 20 minut při teplotě…
Křupavý bramborák naplněný masovou směsí se zeleninou úplně láká k zasednutí ke stolu. Přitom toto jídlo není z nejpracnějších. Můžete využít i zbylé pečené maso a…
Nudle dáme vařit do osolené vody. Uvařené slijeme.Zatímco se nudle vaří, nakrájíme cibulku. Na oleji v pánvi necháme rozvonět lžičku kari pasty, přidáme cibulku, necháme…
Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme, slaninu také na plátky a cibuli na kolečka.Dno menšího kastrolku (je potřeba volit takový kastrolek, aby v něm maso bylo na…
Přidáno před 31 minutami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Voňavá sýrová pomazánka s pivem: Slavnou německou obatzdu si vychutnáte nejen během Octoberfestu
Sladké odměny za vysvědčení: Děti potěší domácí Kinder mléčný řez, nanuky i marsmalow
Holka u plotny radí: Bramborové šišky se švestkovým rozvarem a opraženou strouhankou jsou delikatesa