Ruský boršč z papiňáku
Suroviny pro 12 porcí
12 porcí
Vzhledem k pracnosti s krájením se vyplatí část zamrazit.
Nutriční hodnoty
Energie | 16 472 kJ / 3 937 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 274,79 g |
Tuky | 254,29 g |
Vláknina | 35,96 g |
Cholesterol | 870 mg |
Sodík | 10,04 g |
Sůl | 24,10 g |
Sacharidy | 120,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Pokrm je nazýván polévkou. Ale jde o velmi vydatné jídlo, které nás zasytí na dlouhé hodiny.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Strouhaný koláč s jogurtovou náplní, jahodami a mangem
Přidáno před 3 hodinami
Chuťovky se sardelovým očkem
Přidáno před 12 hodinami
Polévka z ledového salátu
Přidáno 14. 6. 2024 17:05
Krůtí v pivní marinádě
Přidáno 14. 6. 2024 16:29
Kokosové sušenky (cookies)
Přidáno 14. 6. 2024 14:16
Hovězí závitky na víně (s mrkví)
Přidáno 14. 6. 2024 13:56
Právě bylo uvařeno:
Buřtguláš samotáře Rermora
Elivet uvařil před 19 minutami
BeBe řez s kávovým krémem
Misinka91 uvařila před 37 minutami
Špekáčky na kyselém zelí a pivu (bez kečupu)
Jitka J. uvařila před 1 hodinou
Moravský vrabec
Arasidka uvařila před 1 hodinou
Bezinkový sirup
Arasidka uvařila před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
machyrk uvařila před 2 hodinami
Troubelín - Hermelín z trouby
Jomanka uvařila před 2 hodinami
Salát s balsamicovou zálivkou
Mili4 uvařila před 2 hodinami
Křehký tvarohový koláč s jahodami
Akemi uvařila před 3 hodinami
Cuketový fofr perník s ovocem
Mistrova uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Vyhlášená bůčková pomazánka podle Kláry: Voní paprikou, česnekem a cibulí a z food festivalů mizí jako první
Houbová omáčka s mletým řízkem je hotová během chvíle: Netradiční spojení překvapí úžasnou vůní i perfektní chutí
Další recepty
Suroviny: maso hovězí, maso vepřové, maso uzené, kost hovězí morková, voda, slanina uzená, cibule, pepř, koření nové koření, sůl, bobkový list, mrkev, celer, řepa červená, brambory, zelí, smetana na vaření, protlak rajčatový, paprika sušená sladká, cukr, mouka hladká, šťáva citronová, libeček, smetana kysaná
Ruský boršč z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k9m5
0 názorů