Vývar z volské oháňky
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 7 513 kJ / 1 796 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,20 g |
Tuky | 129,70 g |
Vláknina | 20,19 g |
Cholesterol | 651 mg |
Sodík | 627 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 35,26 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Tuk seberte, až když vývar vychladne.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 11. 2018 17:59
Na to, že by měl být vývar čirý, tak je hnědý Taky dávám neloupanou cibuli a zeleninu v celku, tak, jak Casino
6. 11. 2018 12:38
té vody je málo, musí se dolévat, ten litr se za tu dobu vaření vyvaří
6. 11. 2018 12:35
1974andrea:
No co?
No vyhodit, že
Stojí psáno: "Polévku pomalu slijte přes jemné plátno, aby byla čirá."
No co?
No vyhodit, že
Stojí psáno: "Polévku pomalu slijte přes jemné plátno, aby byla čirá."
6. 11. 2018 12:21
Nějak tam chybí, co s tou osmahnutou zeleninou s kořením a sherry. Přidá se ještě vařit ke kostem nebo už jenom jako vložka do hotového vývaru?
6. 11. 2018 11:17
"nechte nasekat na dvoucentimetrové kousky."
" maso nakrájejte na malé kostičky."
No, někde jste se patrně sekl, že
Litr vody? Tož to bude síla!
Ale líbí se mi, že nepočítáte pepř po kusech
***
Není nezbytné do VÝVARŮ zeleninu krájet...
...a cibule se vaří NELOUPANÁ natož aby se smažila do zlatova (nevaříme cibulačku, že Snad pouze rozpůlit a řeznou plochu "spálit" na nasucho (pro lepší barvu vývaru)
***
OT
Na oddělení tuku se dá koupit konvička
https://www.google.cz/search?ei=-1rhW-vsAcrIwALX5p...
" maso nakrájejte na malé kostičky."
No, někde jste se patrně sekl, že
Litr vody? Tož to bude síla!
Ale líbí se mi, že nepočítáte pepř po kusech
***
Není nezbytné do VÝVARŮ zeleninu krájet...
...a cibule se vaří NELOUPANÁ natož aby se smažila do zlatova (nevaříme cibulačku, že Snad pouze rozpůlit a řeznou plochu "spálit" na nasucho (pro lepší barvu vývaru)
***
OT
Na oddělení tuku se dá koupit konvička
https://www.google.cz/search?ei=-1rhW-vsAcrIwALX5p...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 11 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 8 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 8 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 9 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 9 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 11 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 11 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 11 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 12 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 12 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: vývar neloupaná cibule polévka z volské oháňky recept
Suroviny: oháňka hovězí, olej, cibule, mrkev, celer, pórek, rajče, máslo, pepř celý, bobkový list, koření hřebíček, sůl, česnek, tymián, sherry
Vývar z volské oháňky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/40y1
5 názorů