Omáčka Alfredo
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 17 914 kJ / 4 281 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,99 g |
Tuky | 248,03 g |
Vláknina | 16,30 g |
Cholesterol | 635 mg |
Sodík | 1,93 g |
Sůl | 4,82 g |
Sacharidy | 389,17 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Pokud nám omáčka moc nehoustne, můžeme přidat trochu vody ze slitých těstovin.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 9. 2021 06:00
21. 9. 2021 05:59
20. 9. 2021 22:41
Italsky original testovin Afredo obsahuje hojne maslo + parmezan (oboji s pridanim trosky vody z varenych testovin), jedna se o fettucine, smetana do originalu nepatri.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 1 hodinou
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 1 hodinou
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 2 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 4 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 4 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 4 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 5 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 5 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Omáčka velouté je základní světlá omáčka, kterou podáváme s masem, zeleninou nebo rybami. Je dobrým základem pro další omáčky či polévky
Jak hnojit rajčata: Správné postupy zajistí bohatou úrodu a zdravé rostliny po celou sezonu
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Suroviny: těstoviny, máslo, parmazán, smetana ke šlehání, petrželka, sůl, pepř
Omáčka Alfredo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EAPg
3 názory