Křupavé karbanátky s houbami a brokolicí
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 491 kJ / 1 312 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,63 g |
Tuky | 90,69 g |
Vláknina | 4,74 g |
Cholesterol | 758 mg |
Sodík | 455 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 22,21 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tyto karbanátky jsem sice dělala poprvé, jsou moc dobré, vláčné a díky této kukuřičné strouhance křupavé. A olej jsem zvolila z vlašských ořechů protože není tak těžký jako klasický olej. Všem jídlo doporučuji. Ke karbanátkům jsem zvolila bramborovou kaši.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 5. 2020 15:23
8. 5. 2020 15:18
8. 5. 2020 15:15
8. 5. 2020 14:34
8. 5. 2020 14:28
8. 5. 2020 14:26
8. 5. 2020 14:14
No, to jako myslíte vážně, he
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 3 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 5 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 6 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 7 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 50 minutami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 1 hodinou
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 1 hodinou
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 2 hodinami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 2 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Který chřest je lepší? Můžete koupit bílý nebo zelený. Vysvětlíme rozdíl
Jak hnojit rajčata: Správné postupy zajistí bohatou úrodu a zdravé rostliny po celou sezonu
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Suroviny: maso mleté, brokolice, cibule červená, žampióny, vejce, mouka hladká, sůl himalájská, pepř bílý, ořechy vlašské, strouhanka kukuřičná
Křupavé karbanátky s houbami a brokolicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/902Z
7 názorů