Bramboračka jako od babičky
Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Energie | 1 492 kJ / 357 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,06 g |
Tuky | 0,78 g |
Vláknina | 19,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 36 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 71,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 12. 2020 11:05
Eja57: rozmačkáme, aby byla polévka trochu zahuštěna i zeleninou, pokud chcete, můžete rozmačkat úplně, my raději s nějakým tím kouskem
13. 12. 2020 11:03
yanull: houby stačí dát vařit na stejně jako brambory
12. 12. 2020 20:50
Mám dotaz, zda by se měly nejprve vařit houby, aby byly dostatečně měkké, zvláště, když používáme sušené?
12. 12. 2020 17:16
Karol, píšeš - rozmačkáme...ale v polévce jsou vidět kolečka mrkve...mohu upravit v postupu na "částečně rozmačkáme"?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 1 hodinou
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 3 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 5 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 9 minutami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 28 minutami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 51 minutami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 56 minutami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 1 hodinou
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 1 hodinou
Zmrzlina ze Salka
Swarofka uvařila před 1 hodinou
Koprová omáčka s karamelovým základem
Hanes uvařila před 1 hodinou
Bramborák na plech
ovocny.caj uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jak udělat nejlepší bramborák. Oblíbené bramborové placky s vůní česneku a majoránky
Další recepty
Suroviny: zelenina kořenová, bobkový list, pepř černý, koření nové koření, brambory, cibule, česnek, tuk na smažení, houby sušené, pepř, mouka
Bramboračka jako od babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vED0
4 názory