Polévka s černou čočkou, cizrnou a chorizem
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 334 kJ / 1 514 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,85 g |
Tuky | 52,87 g |
Vláknina | 139,40 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 1,86 g |
Sůl | 4,24 g |
Sacharidy | 128,12 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Polévku nezahušťuji, ale kdo má potřebu, může zahustit 1 lžící jíšky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 11. 2023 15:30
12. 11. 2023 15:28
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 3 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 5 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 7 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 7 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 57 minutami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 1 hodinou
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 1 hodinou
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 2 hodinami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 2 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 3 hodinami
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
20 nejlepších polévkových zavářek, které polévku zahustí a zvýrazní její chuť
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Další recepty
Suroviny: olej slunečnicový, máslo, cibule, mrkev, celer, petržel, celer, čočka beluga, cizrna, rajče sekané, protlak, rajče cherry, koření oregáno sušené, tymián sušený, bobkový list, paprika sušená uzená, pepř mletý, sůl, klobása chorizo, nať petrželová
Polévka s černou čočkou, cizrnou a chorizem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ljg1
2 názory