Gnocchi se sýrovou omáčkou a špenátem
Velmi jednoduchý pokrm, který zvládne i naprostý začátečník. Pokud si gnocchi neděláte sami doma, což je jednoduché, tak polotovar stačí jen tepelně upravit a za chvilku ho máte i se sýrovou omáčkou na stole.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 296 kJ / 1 505 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,29 g |
Tuky | 64,93 g |
Vláknina | 5,18 g |
Cholesterol | 179 mg |
Sodík | 4,12 g |
Sůl | 10,40 g |
Sacharidy | 177,63 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento recept je velice variabilní, lze použít v podstatě jakýkoliv druh plísňového sýru (já použila např. Rival z Lidlu), lze použít jakékoliv zelené koření, které ladí k těstovinám (bazalka, tymián, nebo směsi jako italské koření, nebo čubrica).
A osobně si navrch dávám ještě Srirachu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 7. 2023 11:37
10. 2. 2022 20:08
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 3 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 5 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 6 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 7 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 37 minutami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 49 minutami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 1 hodinou
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 1 hodinou
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 2 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Jak připravit gnocchi. Bramborové italské nočky jsou jemné, chutné a rychle uvařené. Poradíme nejlepší recepty
Pestrobarevné noky nadchnou vzhledem i chutí. Víte, jakou barvu získáte ze šafránu nebo inkoustu ze sépie?
Další recepty
Suroviny: gnocchi, sýr niva, špenát listový mražený, smetana 12%, česnek, pepř mletý, bazalka čerstvá, olej
Gnocchi se sýrovou omáčkou a špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ljyM
2 názory