Křehoučký vepřový bůček
Dokřupava vypečený bůček si zaslouží zajímavé dochucení. K tomu nám pomůžou nejen ústřicová a sójová omáčka, ale také česnek se zázvorem a badyán. Opravdu netradiční spojení chutí. Vyzkoušejte a přesvědčte se sami.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 10 920 kJ / 2 610 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,54 g |
Tuky | 208,42 g |
Vláknina | 8,20 g |
Cholesterol | 367 mg |
Sodík | 6,21 g |
Sůl | 13,60 g |
Sacharidy | 71,65 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Bůček volíme dobře masitý, nebudeme přece servírovat vyškvařené sádlo. Dobu vaření samozřejmě přizpůsobíme schopnostem naší plotny. Nesolíme, omáčky sůl v pohodě zastoupí. Tento recept i s fotopostupem najdete také na www.mojetara.cz/recipe/krehky-veprovy-bucek-prekvapeni-s-ryzi/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 10. 2023 08:37
13. 10. 2023 18:48
13. 10. 2023 13:30
Hvězdičky letí
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 28 minutami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Právě bylo uvařeno:
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 2 minutami
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 6 minutami
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 17 minutami
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 36 minutami
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 1 hodinou
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 1 hodinou
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 10 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 10 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 11 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Lahodná a pikantní křenová omáčka je báječná k uzenému masu. Víme, jak ji uvařit
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Bůček s kůží i bez kůže: Jak jej správně nakrájet, aby se nám při pečení kůžička pěkně propekla?
Další recepty
Suroviny: bůček bez kosti, cibule, česnek, zázvor čerstvý, cibulka jarní, cukr, badyán, pepř černý, sojová omáčka světlá, ústřicová omáčka
Křehoučký vepřový bůček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJpRk
3 názory