Marinovaná krkovička v pikantní omáčce
Marinovaná krkovička v pikantní omáčce je lahodným spojením šťavnatého vepřového masa s intenzivními chutěmi koření a omáčky. Důležité je odležení masa, aby každý kousek nabral maximální aromatickou sílu.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 687 kJ / 1 120 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,56 g |
Tuky | 83,63 g |
Vláknina | 6,98 g |
Cholesterol | 224 mg |
Sodík | 1,53 g |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 16,61 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je z mého starého sešitu nejméně 25 let starý, vznikl náhodně při rodinném vaření na zahrádce. Muži k tomu většinou zvolili knedlík nebo chléb, ženy rýži.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 4. 2024 11:58
14. 4. 2024 11:33
Moc nám chutnalo a určitě jsem nevařila naposledy. Jen jsem maso před přidáním papriky podusila trošku dýl
4. 4. 2024 07:46
4. 4. 2024 05:14
26. 2. 2024 21:12
26. 2. 2024 21:10
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 18 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Mořské vlnky
Leennkkaa uvařila před 57 minutami
Bábovka bez vajec a bez mléka
Roman111 uvařila před 3 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
babice uvařila před 5 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 7 hodinami
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 8 hodinami
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 8 hodinami
Ořechový dort s brusinkovou šlehačkou (bez mouky)
Matea uvařila před 8 hodinami
Majonéza bez vajec
svobi9 uvařila před 8 hodinami
Pečené uzené koleno
Martas_U uvařila před 9 hodinami
Uzené pečené koleno
Martas_U uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Gastro glosa: Občerstvení na hokejovém mistrovství není drahé, ale nudné a obyčejné. Chtělo by to snahu a péči
Jak správně dusit maso, aby bylo šťavnaté. Poradíme vám, jak získat pokrm s výraznou chutí a vůní
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Další recepty
Suroviny: krkovice vepřová, olej, hořčice, pepř mletý, majonéza, sádlo, mouka hladká, cibule, kapie červená, feferonka, paprika sušená sladká, pasta rajčatová, pasta papriková, česnek, klobása pikantní, vývar masový, petržel, sůl
Marinovaná krkovička v pikantní omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxlyD
6 názorů