Králík na rozmarýnu a bílém víně
Králičí maso je velmi chutné a jemné. Aby nebylo příliš suché, prošpikujeme ho slaninou, a pro výbornou chuť přidáme česnek a rozmarýn. Maso podáváme s chutnou šťávou dochucenou bílým vínem.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 15 399 kJ / 3 680 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,62 g |
Tuky | 377,74 g |
Vláknina | 10,66 g |
Cholesterol | 782 mg |
Sodík | 2,43 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 31,78 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 5. 2024 20:22
6. 5. 2024 08:10
6. 5. 2024 06:41
2. 5. 2024 15:59
2. 5. 2024 15:57
2. 5. 2024 08:43
2. 5. 2024 06:57
1. 5. 2024 21:18
1. 5. 2024 20:08
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 12 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 2 hodinami
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 2 hodinami
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 2 hodinami
Ořechový dort s brusinkovou šlehačkou (bez mouky)
Matea uvařila před 2 hodinami
Majonéza bez vajec
svobi9 uvařila před 2 hodinami
Pečené uzené koleno
Martas_U uvařila před 3 hodinami
Uzené pečené koleno
Martas_U uvařila před 3 hodinami
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 4 hodinami
Putimské vepřové nudličky
gabrus uvařila před 5 hodinami
Hermelínový salát se šunkou
Komtesina uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak upéct králíka. Záleží, jestli má být dokřupava propečený nebo raději dušený. Poradíme s postupem
Už jste se setkali s pojmem "krém Chantilly" a nevíte, co se skrývá za honosným názvem? Hned vám to vysvětlíme
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Další recepty
Suroviny: stehno králičí, slanina, česnek, cibule, sůl, pepř mletý, máslo, olej, rozmarýn, vývar masový, cibule, sádlo, slanina, česnek, mouka, rozmarýn, libeček, víno bílé, vývar masový, sůl, pepř mletý, máslo
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD1O7
9 názorů