Dokonalá zelňačka
Recept ještě nebyl hodnocenPokud máte rádi husté a vydatné polévky, pak vyzkoušejte tento vyladěný recept. Najdete v něm spoustu zelí a brambor, dobrou klobásu a pálivá paprika Vás trošku polechtá…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 548 kJ / 131 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 7,00 g |
– nasycené | 4,00 g |
– nenasycené | 3,00 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 860 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 3,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Pokud máte rádi husté a vydatné polévky, pak vyzkoušejte tento vyladěný recept. Najdete v něm spoustu zelí a brambor, dobrou klobásu a pálivá paprika Vás trošku polechtá…
Nenáročná masová směs je vždy skvělým a rychlým řešením, co připravit k obědu či večeři. Ke kouskům vepřové kýty a různým druhům zeleniny přidáme také pikantnější…
Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme hlívu nakrájenou na kostky, osolíme a chvilku restujeme. Potom přilijeme trochu vody, přikryjeme a za občasného míchání…
Lečo je pokrm typický pro maďarskou a ostatní středoevropskou kuchyni. Jako přílohu k leču obvykle podáváme brambory nebo chleba. Zde jsou k maďarskému leču jako příloha…
Máte chuť na něco pikantního na maďarský způsob? Opečenou krkovičku se špekem, paprikou, pórkem a klobáskou podusíte. Tento recept je jednoduchý a vynikající pokrm si…
Kapustu a cibuli nakrájíme na proužky, mrkev nastrouháme, česnek na plátky, brambory na čtverečky a klobásu na kolečka. Do hrnce dáme olej, na kterém orestujeme cibuli,…
Na masovém mlýnku pomeleme syrová, dobře opláchnutá a tuku zbavená kuřecí játra, 2 PL škvarků v sádle 1 nožku maďarské nebo jiné pikantní klobásy.Na zbývajícím sádle se…
Prsia omyjeme, osušíme papierovou kuchynskou utierkou, rozklepeme. Na každé položíme "špalíček" klobásy a syru, zvinieme, pomôžeme si prípadne aj špáratkom, obaľujeme v…
Vepřové koleno si omyjeme. Česnek očistíme a nakrájíme na plátky, klobásu nakrájíme na půlkolečka. Kůži na koleni si nařežeme a celé koleno psypeme kořením a rukama…
Kysané zelí překrájíme a dáme je vařit do hrnce se solí a bobkovým listem, osolíme, opepříme a přidáme na kolečka nakrájenou klobásu.Kedluben oloupeme, nakrájíme na…
Mäso a údenú klobásu - 200 g spolu pomelieme.Ryžu premyjeme a cca 3 min. varíme.Cibuľu pokrájame na drobno a udusíme na masti.Celú kapustu oberieme od vrchných listov,…
Kuřecím křidélkům uříznu v kloubu tu nejmenší koncovou část. Očistím, omyji a osuším papírovou utěrkou. Do křidélek uděláme prstem malý otvor na té straně se slabou…
Klobásy nakrájej na kolečka, opeč na oleji, přisyp nakrájenou cibuli, nasekaný česnek, přidáme kečup, papriku, sůl, worcesterskou omáčku a podus, až je cibule sklovitá. …
Masové špízy se zeleninou jsou velmi snadným a chutným pokrmem. Kousky libovolného masa napichujeme střídavě s cibulí a paprikou na špejli a poté je upečeme v troubě…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Soutěžte o "Krále houbařů 2013" na portálu nahoubach.cz
Ceny potravin v Německu: Máslo za 56, kilový jogurt za 51. Vyplatí se zajet si pro olej, zrnkovou kávu i cereálie
Pečený camembert: Hit sociálních sítí voní tymiánem, pikantní šmrnc mu dá chilli a jeho jemná chuť se na jazyku jen rozplývá