Jak připravit mraženou kukuřici? Vaření s ní je velmi jednoduché a rychlé. Poradíme, jak na to
Kukuřice má své místo v naší kuchyni, použít můžeme čerstvou (nejlépe cukrovou) nebo konzervovanou v nálevu či mraženou. Mraženou připravíme snadno a rychle, její využití je široké. Vyzkoušet můžeme ty nejoblíbenější způsoby.
Mraženou cukrovou kukuřici po vyjmutí z mrazničky krátce povaříme - buď v páře, což zachová více důležitých látek, nebo ve vodě. Uvařená je během chvilky, zvlášť pokud se jedná o samotná kukuřičná zrna - stačí jim 5 minut vaření. Mrazit se mohou i celé klasy, jenže zaberou v mrazničce zbytečně mnoho místa.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Využití kukuřice v kuchyni
Rychlé vaření s kukuřicí
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 16 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Komentáře