Loco moco - burger s rýží, volským okem a omáčkou
Tradiční hamburger se skládá z masové placky vložené mezi bulky, se zeleninou a dresingem. Tento recept je však inspirovaný havajskou kuchyní, kde se burger podává s rýží a vejcem a omáčkou ze žampionů. Tak vyzkoušejte i tuto verzi hamburgeru.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 406 kJ / 814 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,32 g |
Tuky | 41,26 g |
Vláknina | 5,65 g |
Cholesterol | 758 mg |
Sodík | 2,45 g |
Sůl | 5,92 g |
Sacharidy | 26,72 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Loco moco je tradiční havajské jídlo, které má více variant, ale základ je vždy stejný - burger, rýže, vejce a omáčka.
Pro vegetariány bez masa, i tak výborné.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 2 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 6 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 7 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 15 minutami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 26 minutami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 42 minutami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 1 hodinou
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 1 hodinou
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit maso na hamburger? Nikdy nebylo jednodušší. Máte hned několik možností
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jak restovat žampiony. Jednoduchá úprava žampionů nám zabere jen chvilku a skvěle si pochutnáme
Další recepty
Suroviny: maso hovězí mleté, sůl, rýže, vejce, žampióny, cibule, olej sezamový, omáčka sojová, kmín mletý, kečup sladký, vývar masový, škrob, voda
Loco moco - burger s rýží, volským okem a omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2RyY
0 názorů