Červená řepa s fenyklem - salát
Červená řepa je surovina, kterou lze připravit na mnoho způsobů. Zabydlela se nastálo v mnoha kuchyních. Připravte z ní fenyklem ochucený salát, který se hodí k masům i jen tak na zahnání hladu.
Suroviny pro 8 porcí
8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 693 kJ / 166 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 0,80 g |
Vláknina | 7,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8,89 g |
Sůl | 20,00 g |
Sacharidy | 32,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tohle je takový starý rodinný recept od babičky z máminy strany a já ho dělám taky, protože je velmi zdravý pro trávení. Hlavně smažených jídel, ke kterým se nesmírně hodí. Fenykl je léčivá bylinka, právě na žaludek. Salát je lepší uleželý alespoň 24 hodin. Fenyklu dlouho trvá, než se rozvoní. Možná pro někoho neobvyklý recept, ale ta chuť vás dostane, čím déle odleží, tím je lepší. Fenyklu je půl balíčku z 20 g balení koření.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 6 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 8 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 10 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Andělsky nadýchaný perník
Drahomirakotlanova uvařila před 5 minutami
Extra rychlé lívance
Zuzanka A uvařila před 8 minutami
Zelný salát aneb falešná treska
Janet.P uvařila před 13 minutami
Nakládaný hermelín I
Sima1 uvařila před 14 minutami
Pastýřská pomazánka se smetanou
tara23 uvařila před 24 minutami
Peřinková buchta s pudinkem
LucieLP uvařila před 3 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 4 hodinami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 4 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 4 hodinami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Suroviny: řepa červená, ocet, voda, fenykl, sůl, křen
Červená řepa s fenyklem - salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xk1oJ
0 názorů