Houbová omáčka z tvrdých hub
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 1 727 kJ / 413 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,28 g |
Tuky | 20,47 g |
Vláknina | 22,29 g |
Cholesterol | 63 mg |
Sodík | 268 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 32,86 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 8. 2020 21:27
bofinka: tak vune a chut hribu pri tolika koreni je asi irelevantni :)
26. 8. 2020 20:54
StandaCB: v houbách toho stejně moc není...to ste na veľkom omyle. Napriek tomu, že obsahujú 80-90% vody, ten zvyšok je pre človeka dôležitý.
26. 8. 2020 20:53
bofinka: jasně...
26. 8. 2020 20:49
StandaCB: Mela jsem na mysli jejich VUNI a CHUT
26. 8. 2020 20:40
bofinka: jasně, a na mimibazaru jsou z toho nadšené... čím to asi bude?
Takto jsem je dělal už vícekrát a je to velmi dobrý způsob. Nic neodchází do odpadu, neb v houbách toho stejně moc není... Např. lišky v sobě nemají takřka nic, a pokud by se po opuštění trávicí soustavy omyly a znovu použily, vyšlo by to úplně nastejno...
Takto jsem je dělal už vícekrát a je to velmi dobrý způsob. Nic neodchází do odpadu, neb v houbách toho stejně moc není... Např. lišky v sobě nemají takřka nic, a pokud by se po opuštění trávicí soustavy omyly a znovu použily, vyšlo by to úplně nastejno...
26. 8. 2020 20:34
magdalenka: aha, a já myslel, že ano.... viz: "proč ty houby tak trápíš"....
26. 8. 2020 20:33
StandaCB: Jste dal recept pro ty, co nemaji radi houby
Kdyz je takto priravite, je v podstate uplne jedno, zda jite varene slupky z brambor nebo houby , to nejlepsi odeslo do odpadu . . . .
Kdyz je takto priravite, je v podstate uplne jedno, zda jite varene slupky z brambor nebo houby , to nejlepsi odeslo do odpadu . . . .
26. 8. 2020 20:28
StandaCB: ak niečo zverejníte, musíte rátať, že sa k tomu niekto vyjadrí. Komentáre pod receptom na to slúžia. Dotaz nie je kritika.
26. 8. 2020 20:21
StandaCB: Tady na Topreceptech jsme si od začátku tykali,bylo to přátelské,ale vždy ve slušnosti
26. 8. 2020 20:01
Mňa zaujala posledná veta, povariť za stáleho miešania s pokličkou by asi nešlo, nie? Sorry.
26. 8. 2020 19:57
StandaCB: Dotaz není kritika...ani slovo o "hrozných receptech" jsem nepoužila...odkaz na mimibazar mi stačí, děkuji za odpověď.
Za tykání se omlouvám, je to tady jaksi zvykem, pokud jste si nevšiml, a ostatně i na jiných webech o kulinaření...
Přeji Vám ,aby se Vám tady na TOPkách líbilo, já Vás rozhodně dotazy obtěžovat nebudu. Hezký večer.
Za tykání se omlouvám, je to tady jaksi zvykem, pokud jste si nevšiml, a ostatně i na jiných webech o kulinaření...
Přeji Vám ,aby se Vám tady na TOPkách líbilo, já Vás rozhodně dotazy obtěžovat nebudu. Hezký večer.
26. 8. 2020 19:49
Eja57: Ach jo...
Např. tady: www.mimibazar.cz/recept.php?id=8002
Já třeba naopak nekomentuji jiné recepty, protože každý má právo napsat ten svůj, a prostě je to jeho recept.
Já se jen divím, že tedy mé recepty čtete, když Vám připadají takové hrozné. Asi nemáte co dělat...
A také nevím nic o tom, že bychom si tykali...
Např. tady: www.mimibazar.cz/recept.php?id=8002
Já třeba naopak nekomentuji jiné recepty, protože každý má právo napsat ten svůj, a prostě je to jeho recept.
Já se jen divím, že tedy mé recepty čtete, když Vám připadají takové hrozné. Asi nemáte co dělat...
A také nevím nic o tom, že bychom si tykali...
26. 8. 2020 19:42
to je jak s těmi houbami v octu...proč ty houby tak trápíš jestli tomu správně rozumím, tak houby 3x přivedeš k varu, propláchneš a dáš do čisté vody
Ano, každý máme své recepty, ale tady mě fakt zajímá PROČ....
Ano, každý máme své recepty, ale tady mě fakt zajímá PROČ....
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 17 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 20 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 23 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 8 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 9 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 9 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 10 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 10 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 10 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 11 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 13 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 13 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Holka u plotny peče: Rychlý perník na plech se skořicí a povidly je neskutečně vláčný díky jedné surovině
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Další recepty
Suroviny: houba hřib, smetana zakysaná, cibule, bobkový list, koření nové koření, pepř, bujón zeleninový, cukr, mouka hladká, jíška, houby sušené
Houbová omáčka z tvrdých hub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1JRP
13 názorů