Halászlé pro Čechy
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 415 kJ / 99 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,03 g |
Tuky | 0,84 g |
Vláknina | 4,32 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 17,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
To, co dává polévce maďarský charakter, je paprika, cibule, rajčata a sádlo. Zejména mletou paprikou se nesmí šetřit.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 12. 2023 00:48
Proste zvlaštne. S halaszlem to nema nic společneho. Proč?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 13 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 22 hodinami
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Právě bylo uvařeno:
Koláč s rebarborou
Romanka67 uvařila před 14 minutami
Výborné lasagne
Kejtie uvařila před 18 minutami
Kuřecí hořčicové řízečky
Petri uvařila před 25 minutami
Křehký rebarborový koláč s tvarohem
Handanda uvařila před 30 minutami
Pikantní krevety v kokosovém krému
Fitulka uvařila před 51 minutami
Libečková polévka
Veronika.Hrozna uvařila před 1 hodinou
Avokádo s vejci a cottage
divozenka666 uvařila před 1 hodinou
Zapečené brambory s hermelínem
bohdana uvařila před 1 hodinou
Losos ve smetanové omáčce s medem
Jajavv uvařil před 1 hodinou
Škubánky na slano
CharlotteK@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Suroviny: ryba, špek, cibule, zelenina kořenová, brambory, rajče, paprika čerstvá červená, majoránka
Halászlé pro Čechy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mDZ0
1 názor