Houbové nočky/halušky na cibulce
Podle receptu připravíme velmi jednoduchý a poměrně rychlý pokrm. Na pánvi osmahneme krájený špek s cibulí a přimícháme moučné nočky, uvařené ve vodě s houbami. Jednotlivé porce na talíři posypeme krájenou petrželovou natí.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 8 414 kJ / 2 011 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,24 g |
Tuky | 56,88 g |
Vláknina | 25,25 g |
Cholesterol | 302 mg |
Sodík | 975 mg |
Sůl | 2,34 g |
Sacharidy | 307,93 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Vodu po houbách necháme jako základ třeba na zeleninovou polévku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 6. 2022 07:53
také je dělám ale oceňuji ten nápad vařit dohromady , vždy jsem vařila houby zvlášť , příště udělám také tak
8. 6. 2022 07:48
Ukládám do oblíbených - jednoduché a určitě bude dobré. Co nejdříve vyzkouším.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 10 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 7 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 7 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 9 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 10 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 10 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 11 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 11 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 12 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Halušky lze tvarovat několika způsoby podle možností a zkušeností. Nabízíme video se třemi možnostmi tvarování
Další recepty
Suroviny: mouka polohrubá, mouka hladká, mléko, vejce, sůl, houby sušené, cibule, česnek, slanina uzená, sádlo, pepř mletý, kmín mletý, pórek, petrželka
Houbové nočky/halušky na cibulce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DyqY
2 názory