Ruský boršč z papiňáku
Suroviny pro 12 porcí
12 porcí
Vzhledem k pracnosti s krájením se vyplatí část zamrazit.
Nutriční hodnoty
Energie | 16 472 kJ / 3 937 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 274,79 g |
Tuky | 254,29 g |
Vláknina | 35,96 g |
Cholesterol | 870 mg |
Sodík | 10,04 g |
Sůl | 24,10 g |
Sacharidy | 120,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Pokrm je nazýván polévkou. Ale jde o velmi vydatné jídlo, které nás zasytí na dlouhé hodiny.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Jablkové růžičky z listového těsta
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí nugetky trochu jinak
Přidáno před 1 hodinou
Borůvkový dort s kakaovým korpusem s citronovým krémem z mascarpone
Přidáno před 5 hodinami
Rozmarýnová kuřecí játra na víně
Přidáno před 5 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
Přidáno před 5 hodinami
Piškotová roláda z horkého mléka
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krémová pórková polévka
Tamaraw uvařil před 1 hodinou
Fazolový guláš
MilosCz uvařila před 1 hodinou
Hamburgerové bulky
Olfram uvařila před 1 hodinou
Vepřový bůček pečený v pečicím papíru
kamila29 uvařil před 1 hodinou
Špagety s masovými kuličkami
littleneo uvařila před 2 hodinami
Samosa - indická plněná taštička
Motylice uvařila před 4 hodinami
Moravanské kuřecí nudličky
Marylka uvařila před 4 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
misak2 uvařila před 6 hodinami
Jemně perlivá bezinková limonáda
Bretik uvařila před 15 hodinami
Další recepty
Suroviny: maso hovězí, maso vepřové, maso uzené, kost hovězí morková, voda, slanina uzená, cibule, pepř, koření nové koření, sůl, bobkový list, mrkev, celer, řepa červená, brambory, zelí, smetana na vaření, protlak rajčatový, paprika sušená sladká, cukr, mouka hladká, šťáva citronová, libeček, smetana kysaná
Ruský boršč z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k9m5
0 názorů