Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Recept ještě nebyl hodnocenKulaťoučké knedlíky s uzeným masem a opečenou cibulkou jsou českou klasikou. Stačí se jen rozhodnout, jestli si k nim dáme zelí nebo špenát. Není na nich nic složitého,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 491 kJ / 117 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 4,20 g |
– nasycené | 1,03 g |
– nenasycené | 2,10 g |
–– mononenasycené | 1,83 g |
–– polynenasycené | 0,27 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 65 mg |
Sodík | 860 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kulaťoučké knedlíky s uzeným masem a opečenou cibulkou jsou českou klasikou. Stačí se jen rozhodnout, jestli si k nim dáme zelí nebo špenát. Není na nich nic složitého,…
Šunkofleky s uzeným masem jsou jídlo, které umí hospodyně naprosto dokonale. Osvědčený recept nikdy nezklame a navíc je velmi jednoduchý. Bonusem jsou doma připravené…
V české kuchyni najdete mnoho variant knedlíků. Ty špekové mezi nimi nesmí chybět. Báječně se hodí ke kysanému zelí, špenátu, pečenému masu i guláši. Podávat můžete jako…
S nadcházejícím chladným počasím přichází chuť na pořádně vydatné jídlo. Domácí halušky s uzeným masem a zelím jsou tím pravým jídlem pro sychravý podzimní den. Uzené…
Ideální jídlo do zimního počasí? Halušky - člověk se po nich cítí příjemně sytý a zalezl by rovnou pod peřinu. Nejpracnější je nastrouhat brambory na těsto. Jinak je ale…
Sytý oběd nebo večeře, které hravě připravíte z toho, co máte zrovna doma - to jsou zapečené brambory! Přidejte do nich uzené maso, zalijte je smetanou a šoupněte do…
Rizoto z krup, zvané také kroupoto, s uzeným masem, žampiony, slaninou, provařené s bílým vínem, zjemněné smetanou, bude zajisté skvělým plnohodnotným obědem, který si…
Kuře s nádivkou je opravdová lahůdka. Chuť nádivky a masa se prolnou a připravíme tak vynikající slavnostní oběd. Tato nádivka je s uzeným masem a pečeme ji tentokrát…
Bramborové halušky s uzeným masem a zelím jsou slovenská klasika, která zde dávno zdomácněla. Je to jídlo dobré, výživné a snadné na přípravu, kterou zvládne i naprostý…
Cmunda po kaplicku, alias bramborák plněný uzeným masem, je oblíbené staroslovenské jídlo. Tradičně se peklo na plotně, nasucho nebo na sádle, a patřilo mezi jídla…
Tato polévka obsahuje typické české suroviny a neprávem opomíjenou kapustu. Díky uzenému masu má ten správný říz. Špek s cibulí osmažíme, přidáme uvařenou kapustu a pak…
Kapusta obsahuje celou řadu vitamínů a navíc pořádně zasytí. V podzimním a zimním období jistě přijde vhod a je připravená během chvilky. Dochutíme jen solí a pepřem,…
Velmi levné a úsporné jídlo, které ale překvapí svojí chutností. Může být do 30 minut na stole a zasytit i náročnějšího strávníka. Zelí spolu s těstovinami není příliš…
Pokud milujete sladko-slaná jídla, tento recept vám bude určitě chutnat. Skvělou chuť a vůni této výborné omáčce dodává skořice a trochu strouhaného perníku. Výborně se…
Máte chuť na zelí a nechce se vám zdlouhavě připravovat klasiku knedlo-zelo-vepřo? Vyzkoušejte jednoduchou obměnu oblíbené klasiky v podobě noků, uzeného a zelí. Rychlý…
Vaříte zrovna uzené maso a přemýšlíte, co se vzniklým vývarem? A milujete vydatné polévky? Pak musíte rozhodně vyzkoušet tento recept na hustou a chutnou polévku z…
Chystáte se na oslavu nebo silvestrovskou party? Pak je nasnadě s sebou vzít i dobré pohoštění. Pokud hledáte nápad, jak nazdobit mísy a talíře, načerpejte inspiraci…
Vyzkoušejte připravit výborné bezmasé karbanátky z uvařené kapusty. Kapustu jen umixujete, okořeníte a zahustíte strouhankou a smažíte v trojobalu. Můžete do nich přidat…
Zužitkovat starší brambory není vůbec těžké. Když víte jak na to, budou skvělou volbou na oběd, nebo večeři. Oloupané, nakrájené na plátky, proložené uzeným masem a…
Slovenská vánoční kapustnica je poměrně pracné jídlo. Tato sytá polévka z kysaného zelí, hub a uzeného masa s klobáskou, zahuštěná jíškou připravenou na slanině, ale…
Čočka se ze všech luštěnin v našem jídelníčku objevuje nejčastěji. Vyzkoušejte tuto její neobvyklou přípravu, která vám ušetří čas. Pokud dodržíte postup přípravy,…
Zapečené brambory mají mnoho způsobů přípravy. Tento recept je ze syrových bramborových plátků, tudíž ušetří jedno vaření. Přidat můžete oblíbené uzené maso či uzeninu a…
Slané záviny jsou oblíbeným pokrmem v mnoha rodinách. Náplň z uzeného masa spojeného s kysaným zelím vytvoří sytou svačinu nebo jednoduchou večeři. Výhodou na pohled…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Pět způsobů, jak využít na mrkev nasladko: Kromě tradičního salátu výborně chutnají i vláčné mrkvové řezy nebo limonáda
Mexický guláš: Omáčku báječně doplní sterilovaná kukuřice, zjemní ji lžíce másla a božsky chutná s rýží
Zdravější brownies se obejdou bez pšeničné mouky, přidaného cukru i másla. Nikdo nepozná, že jsou z avokáda