Gazdovské obalované rolky
Jarní a letní období je dobou, kdy lze plně využít v kuchyni bryndza. Je výborný nápad, schovat ji do smažené masové kapsy spolu s bylinkami, šunkou a vejci. I ti, koho zatím chuť přírodního slovenského sýra míjela, ho takto mohou objevit.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 420 kJ / 1 057 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 158,33 g |
Tuky | 45,92 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 868 mg |
Sodík | 1,52 g |
Sůl | 3,72 g |
Sacharidy | 2,48 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj - Kuchařka slovenské kuchyně r. 2004. Upraveno, použila jsem přepuštěné máslo a krůtí maso.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 6. 2023 17:42
27. 6. 2023 17:38
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 1 hodinou
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 15 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Drobenkový koláč s jablky
PunkyLucik uvařila před 36 minutami
Buchta se zakysanou smetanou
monstep uvařila před 39 minutami
Moravský vrabec
radbastim uvařila před 1 hodinou
Koláč s rebarborou
Romanka67 uvařila před 1 hodinou
Výborné lasagne
Kejtie uvařila před 1 hodinou
Kuřecí hořčicové řízečky
Petri uvařila před 2 hodinami
Křehký rebarborový koláč s tvarohem
Handanda uvařila před 2 hodinami
Pikantní krevety v kokosovém krému
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Libečková polévka
Veronika.Hrozna uvařila před 2 hodinami
Avokádo s vejci a cottage
divozenka666 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak nejlépe obalit řízky? Trojobal pro změnu ochutíme bylinkami a kořením, část strouhanky nahradíme kukuřičnými lupínky
Jak připravit gnocchi. Bramborové italské nočky jsou jemné, chutné a rychle uvařené. Poradíme nejlepší recepty
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Další recepty
Suroviny: maso krůtí, máslo, šunka, cibulka jarní, vejce, brynza, sůl, pepř mletý, bazalka čerstvá, mouka hladká, vejce, strouhanka, sádlo
Gazdovské obalované rolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J68q9
2 názory