Candát na přepuštěném másle s citronovým kaviárem
Ryby bychom měli do jídelníčku zařazovat pravidelně. Candát je oblíbená sladkovodní ryba a jeho maso je delikátní. V tomto receptu jej jen opečeme na pánvi a podáváme k němu originální citronový kaviár.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 13 832 kJ / 3 306 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,60 g |
Tuky | 293,22 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 464 mg |
Sodík | 255 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 27,11 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Ovocný kaviár jsem našla v několika vrzích na internetu. Tento je vhodný k okamžitému použití.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 11. 2023 09:58
19. 11. 2023 08:03
15. 11. 2023 19:57
15. 11. 2023 19:53
15. 11. 2023 12:21
14. 11. 2023 20:58
14. 11. 2023 20:55
14. 11. 2023 19:17
14. 11. 2023 15:30
14. 11. 2023 11:36
14. 11. 2023 11:24
13. 11. 2023 13:17
13. 11. 2023 13:09
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Panenka, lišková omáčka a domácí krokety s cibulkou a slaninou
Přidáno před 17 hodinami
Máslové dortíky s Pikao krémem
Přidáno 16. 6. 2024 07:19
Makový koláč s jablky II
Přidáno 15. 6. 2024 21:35
Jahody s cukrem zašlehané do pudinku
Přidáno 15. 6. 2024 20:12
Strouhaný koláč s jogurtovou náplní, jahodami a mangem
Přidáno 15. 6. 2024 17:33
Chuťovky se sardelovým očkem
Přidáno 15. 6. 2024 08:37
Právě bylo uvařeno:
Zelná polévka s klobásou
Jan Nemec uvařil před 10 hodinami
Levandulové sušenky I.
Beruna uvařila před 11 hodinami
Salát Little Gem (římský) s nivou a vejci.
misula29 uvařila před 12 hodinami
Pšenično-žitný semínkový chléb
PetraCy uvařila před 12 hodinami
Banánové brownies
Kamilana uvařila před 13 hodinami
Rychlá kakaová buchta
lid.miroslav uvařil před 15 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
Effina uvařil před 16 hodinami
Bramborový koláč s květákem
Moanka uvařila před 17 hodinami
Květákové placičky
Karoli uvařil před 19 hodinami
Krůtí nudličky v zakysané smetaně
kusy.lukas uvařila před 19 hodinami
Další recepty
Suroviny: candát, sůl, pepř mletý, mouka hladká, ghee, máslo, tymián čerstvý, citron, šťáva citronová, voda, cukr, želatina, olej, voda
Candát na přepuštěném másle s citronovým kaviárem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VO7P1
13 názorů