Francouzská kuřecí polévka s fazolemi
Není nic lepšího v sychravých dnech, než talíř plný syté polévky připravené s láskou. Až před vámi bude na stole, v něm od zeleniny, luštěnin po maso vše tak akorát a navíc zalito horkým, bylinkami vonícím vývarem, hned bude den veselejší.
Suroviny pro 1 litr
1 litr
Nutriční hodnoty
Energie | 20 719 kJ / 4 952 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 291,85 g |
Tuky | 64,05 g |
Vláknina | 735,88 g |
Cholesterol | 136 mg |
Sodík | 15,07 g |
Sůl | 32,78 g |
Sacharidy | 435,21 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirace :ReceptyOnLine.cz upraveno dle chuti a potřeby.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 12. 2023 22:30
12. 12. 2023 22:18
30. 11. 2023 13:08
30. 11. 2023 12:52
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 10 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 19 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 22 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Právě bylo uvařeno:
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
Liberk uvařila před 31 sekundami
Domácí houstičky bez kynutí
Lucie Hertlova uvařila před 1 minutou
Buřty na černém pivě
Monthy79 uvařil před 1 hodinou
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 11 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 11 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 11 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 12 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 12 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 12 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Polévky, které zahřejí i zasytí: Vyberte si krémovou, zeleninovou nebo třeba houbovou
Francouzské brambory - jak je připravit podle oblíbených receptů. Jaké použít brambory, co k nim přidat a jak vše zapéct
Jaké maso použít do francouzských brambor a jak ho správně připravit? Vyzkoušejte to s námi
Další recepty
Suroviny: máslo, olej olivový, cibule červená, prsa kuřecí, mrkev, celer, pórek, rajče, vývar kuřecí, špenát čerstvý, česnek sušený, sůl, pepř mletý, fazole bílé, libeček
Francouzská kuřecí polévka s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkmEk
4 názory