Marinovaná, pomalu pečená krkovice
Chuť vepřové krkovice nejlépe vynikne, když ji den předem naložíme do dobře okořeněné marinády. Druhý den maso pomalu upečeme, neztratí tak nic ze své šťavnatosti. Podáváme se zelím, nebo knedlíky.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 10 875 kJ / 2 599 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 207,40 g |
Tuky | 104,40 g |
Vláknina | 26,00 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 24,62 g |
Sůl | 61,00 g |
Sacharidy | 200,00 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 8 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 5 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 5 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 7 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 8 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 8 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 8 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 9 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 9 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit vepřovou krkovici v troubě? V lehce pikantní marinádě je neodolatelná
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Jak dlouho marinovat maso? Správný čas v marinádě zajistí masu šťavnatost i křehkost
Další recepty
Suroviny: krkovice vepřová, sůl mořská, cukr, pepř černý, rozmarýn, česnek, bobkový list, pepř mletý, sůl bylinková
Marinovaná, pomalu pečená krkovice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6N39
0 názorů