Čína alá Radek
Snad každý, kdo se kdy ocitl v kuchyni, má svoji verzi přípravy masové směsi, které u nás s oblibou nazýváme čínou. Na přípravu této budete potřebovat kuřecí maso, spoustu zeleniny, houby a další speciální omáčky, které doladí asijské chutě.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 838 kJ / 678 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,60 g |
Tuky | 5,11 g |
Vláknina | 8,07 g |
Cholesterol | 280 mg |
Sodík | 10,57 g |
Sůl | 24,06 g |
Sacharidy | 50,61 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Vše je jakmile máte rozpálenou pánev dílem okamžiku a proto je dobré mít vše nachystané v miskách a jenom to sypat do pánve , taktež omáčku ostatní
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 4. 2024 08:01
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 11 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 20 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 23 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Právě bylo uvařeno:
Škubánky na slano
CharlotteK@seznam.cz uvařila před 25 minutami
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
Liberk uvařila před 1 hodinou
Domácí houstičky bez kynutí
Lucie Hertlova uvařila před 1 hodinou
Buřty na černém pivě
Monthy79 uvařil před 2 hodinami
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 12 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 12 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 12 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 13 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 13 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak se vaří v Číně a kde při vaření po čínsku děláme chyby
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Další recepty
Suroviny: maso kuřecí, mrkev, zelí čínské, paprika čerstvá červená, pórek, cibulka jarní, cibule červená, houby shiitake, jidášovo ucho, omáčka sojová, solamyl, koření na kuře, olej sezamový, omáčka sojová, omáčka rybí, ústřicová omáčka, ocet rýžový, voda, pórek, semínka sezamová, voda, solamyl
Čína alá Radek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNQMn
1 názor