Salát z čínského zelí k večeři
Recept ještě nebyl hodnocenLehký salát z čerstvé zeleniny je lákavý už na pohled, krásně barevný množstvím i druhy použité zeleniny. Můžeme ho podat jako přílohu k obědu, či samostatně, jako…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 123 kJ / 29 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,60 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,06 g |
– nenasycené | 0,12 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,00 g |
– cukry | 2,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Lehký salát z čerstvé zeleniny je lákavý už na pohled, krásně barevný množstvím i druhy použité zeleniny. Můžeme ho podat jako přílohu k obědu, či samostatně, jako…
Smažené nudle připravené podle tohoto receptu hned zlákají každého strávníka svou exotickou vůní. Příprava je snadná, nudle stačí namočit do horké vody a pak v pánvi…
Lehký salát, s čínským nádechem, je nejen vděčným obědem do práce, ale i večeří. Salát s restovaným kuřecím masem v zajímavě kořeněném těstíčku s lehce pikantním…
Svěží salát z několika druhů zeleniny a strouhaného sýra je spojen dochucenou tatarskou omáčkou. Dobře vychlazený salát podáváme jako lehkou večeři nebo přílohu k masu,…
Do mouky dáme sůl, postupně přidáváme vodu a zpracováváme vláčné těsto.Z těsta ihned uděláme malé kuličky, které ručním válečkem rozválíme na placičky a středním…
Na vašem talíři nemusí být jen jídla s masem. Chcete-li přichystat velmi chutnou a přitom sytou porci zeleniny, zkuste ji se smaženou rýží. Propojení chutí a asijských…
Připravit si doma smažené nudle, které znáte z čínských bister, není nic těžkého. Základem je kvalitní sójová omáčka a správné dochucení. Pokud přidáte kuřecí maso a…
Nejprve namočíme černé houby do hrnku teplé vody, necháme nabobtnat a změknout. Očistíme a nakrájíme zeleninu na větší kousky. Maso nakrájíme přes vlákno na plátky a…
Snad každý, kdo se kdy ocitl v kuchyni, má svoji verzi přípravy masové směsi, které u nás s oblibou nazýváme čínou. Na přípravu této budete potřebovat kuřecí maso,…
Očištěné a osušené maso i všechnu zeleninu nakrájíme na tenké nudličky. Česnek, zázvor a papričku nasekáme najemno.V rozehřáté wok pánvi na oleji opečeme prudce…
Slané dorty nemusí mít jen klasickou podobu. Můžete uplatnit svou fantazii a vytvořit něco zvláštního, neokoukaného. Suroviny studené kuchyně a různé druhy zeleniny se…
Všechnu zeleninu kromě cibulky očistíme a nakrájíme na nudličky. Z cibulky použijeme jen bílou část nakrájenou na nudličky a zelenou necháme na ozdobu. Zapneme troubu…
Léto se nese v duchu osvěžujících zeleninových salátů, které jsou velice nenáročné na přípravu. Tento salát je ozvláštněný o kombinaci příjemně pikantní zálivky ze…
Kuřecí maso nakrájíme na malinké kousky, max. 2x2 cm. Kousky obalíme klasicky v mouce, vajíčku a strouhance a dáme smažit.Mezitím slaninu nakrájenou na čtverečky…
Těstoviny jsou vděčná kuchyňská surovina. Pokud máme nějaké vhodné komponenty ještě i ve spíži nebo ledničce, můžeme připravit večeři během půl hodiny k naprosté…
Na oleji osmahneme nasekanou cibuli, přidáme na nudličky nakrájené maso a opečeme. Postupňě přidáváme nakrájené feferonky, zelí a prolisovaný česnek. Podlijeme vínem,…
Verze 1: Kuřecí prsa nakrajíme na kostičky, osolíme a osmahneme na oleji. Nakrájíme si rajčata, olivy, Nivu a čínské zelí (na malé kousky). Tortilly dáme nahřát do …
Oblíbené čínské nudle s kuřecím masem, na kterých si rádi pochutnáváme u stánků s občerstvením si můžeme připravit i doma. Příprava je jednoduchá a poměrně rychlá,…
Tento recept vás zavede do čínské kuchyně s vůní Orientu. Kuřecí prsa Kung Pao doplněná chutnými mandlemi, náležitě okořeněná a s notnou dávkou zeleniny, vám budou…
Olivy rozpůlíme, zeleninu očistíme a nakrájíme. Vše dáme do větší mísy. Zálivka: do malé misky dáme Cottage, hořčici, olej, přistrouháme zázvor, ochutíme kari kořením…
Ve Vietnamu se polévka Pho často podává k snídani, aby se dobře odstartoval den. Pokud pro vás tato představa není příliš lákavá, klidně si tuto voňavou polévku dejte k…
Maso nakrájíme na nudličky a dáme přes noc, anebo alespoň na pár hodin uležet do marinády z uvedených surovin. Maso dáme na rozpálenou pánev, ale nemusíme pod něj…
1. Mrkev nastrouháme nahrubo, pórek a čínské zelí nakrájíme na kousky. Tofu nakrájíme na kostičky. 2. Do hluboké pánve nalijeme olej a do rozpáleného nasypeme tofu.…
Nudličky z kuřecího masa přes noc marinované v sójové omáčce znamenají jediné, a to směs se zeleninou alá čína. Tolik oblíbený a rychlý pokrm se dá připravit na různý…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Dokonale nazdobeno: Jak umíchat co nejlepší bílkovou polevu na perníčky
Startuje třetí řada Peče celá země: Jde o masáž chuťových buněk, říká Bebarová. Zapomeňte na diety, dodává Landová
Jak poznat dobrý meloun? Plnou zralost a tak akorát sladkou chuť prozradí tvar plodu, barva slupky i pravidelnost pruhů