Játrový špíz v parním hrnci
Suroviny pro 1
1
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 492 kJ / 835 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,00 g |
Tuky | 31,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,57 g |
Sodík | 459 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 12,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Snad jsem to napsala srozumitelne recept jsem nekde cetla na internetu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 8. 2014 20:23
Asi bych spíš se zajímal o nějaký dobrý čistící prostředek.
17. 5. 2013 22:44
17. 5. 2013 20:24
21. 12. 2009 22:14
21. 12. 2009 21:59
21. 12. 2009 21:57
21. 12. 2009 21:23
21. 12. 2009 20:55
21. 12. 2009 20:46
21. 12. 2009 20:09
21. 12. 2009 20:06
21. 12. 2009 20:05
21. 12. 2009 20:05
http://www.potravinova-alergie.info/clanek/parni-h...
21. 12. 2009 19:59
21. 12. 2009 19:57
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krůtí kostky v citronové marinádě s žampióny
Přidáno před 13 hodinami
Zeleninová polévka s nudlemi ve vepřovém vývaru
Přidáno před 21 hodinami
Plněné papriky na rajčatech a passatě pečené v pečence
Přidáno 16. 6. 2024 22:10
Polévka BORŠČ
Přidáno 16. 6. 2024 14:50
Panenka, lišková omáčka a domácí krokety s cibulkou a slaninou
Přidáno 16. 6. 2024 14:05
Máslové dortíky s Pikao krémem
Přidáno 16. 6. 2024 07:19
Právě bylo uvařeno:
Bábovka s mákem, rozinkami a ořechy
Moanka uvařila před 42 minutami
Šlehačkové taštičky s jahodami
Jajka77 uvařil před 1 hodinou
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Macetka uvařil před 6 hodinami
Žampionový krém
Libca1954 uvařila před 7 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
renali uvařila před 9 hodinami
Šunkofleky
f1.krejcik uvařila před 9 hodinami
Uzená polévka s kroupami
hurcik.pavel uvařila před 10 hodinami
Banánové brownies
simapohankova uvařila před 10 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
simapohankova uvařila před 10 hodinami
Žemlovka jako od babičky
Ancavole uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Čím dochutit sladké krémy a náplně: Poradíme vám, jaká jsou přírodní a potravinářská aromata
Segedínský guláš: Maďarská dobrota je nejlepší den uleželá a důležité je přidat papriku v ten správný moment
Další recepty
Tématické fráze: recepty v parním hrnci rýžovar recepty těstoviny v parním hrnci recepty pro parni hrnec recepty k parnimu hrnci vaření těstovin v parním hrnci varime v parnim hrnci recepty pro ryzovar parní hrnec recepty jatra varena v pare vaření v parním hrnci recepty rýžovar vaříme pro žlučníkáře dietně v parnim hrnci recepty charakteristika drůbežího masa rýžovar kuchařka k parnímu hrnci jak vařit těstoviny v parním hrnci jak se vaří v parním hrnci co se da vařit v parním hrnci
Suroviny: játra drůbeží, maso vepřové, cibule, žampióny, paprika čerstvá červená, slanina, olej, koření grilovací, brambory
Játrový špíz v parním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/91mB
19 názorů