Suroviny
Porce: 4 osoby
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 077 kJ / 496 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,52 g |
Tuky | 22,44 g |
Vláknina | 8,28 g |
Cholesterol | 900 mg |
Sodík | 2,23 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 30,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slávky vařené na páře (plody moře)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VPO9
Moje poznámka
Slávky vařené na páře (plody moře)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VPO9
Nejnovější recepty
Kosmatice se sýrem vhodné pro diabetiky
Přidáno před 8 hodinami
Arabský hummus
Přidáno před 9 hodinami
Cuketová placka vhodná pro diabetiky
Přidáno před 10 hodinami
Pórkový krém
Přidáno před 15 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Přidáno před 15 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevabčiči se sýrem
E. J. K. před 4 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
Jedlik před 6 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
Nikolw před 7 hodinami
Zapečené brambory s uzeným masem a smetanou
Jasminka4 před 9 hodinami
Vaječný salát se sýrem
panilek před 9 hodinami
Kynutý pletenec s tvarohem a švestkami
habis před 9 hodinami
Francouzské brambory
Lucek před 9 hodinami
Gnocchi zapečené se smetanou, pórkem a anglickou slaninou
Lucek před 9 hodinami
Jahodové nic se špaldovým korpusem
iveta.kroul před 9 hodinami
Pórková polévka s česnekem a kroupami
Dagemar před 9 hodinami
Tématické fráze:
slávky recept,
slavky recepty,
slávky,
vaření slávek,
příprava slávek,
recepty slávky,
úprava slávek,
jak upravit slávky,
recept na slávky,
recept slavky,
recepty na slávky,
jak dlouho varit slavky,
jak vařit slávky,
slávky příprava,
vaříme slávky,
recepty ze slavek,
jak uvařit slávky,
slávky cena,
kuchařka vaříme v páře,
slavka recept
Suroviny:
slávky,
citron,
bobkový list,
pepř černý,
koření nové koření
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.