Steak ze žraloka v parním hrnci

sidera Kuchař:

2 porce Ryby 6 názorů

žraločí steak s oblohou
32
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Suroviny

300 g brambor
2 žraločí steaky
150 g zelených fazolek
cibulka
pepř
sůl
kmín
provensálské koření
olivový olej
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Do spodní nádoby vložíme nakrájené brambory a okmínujeme.

  2. Steaky potřeme olejem, mírně osolíme, opepříme, posypeme provensálským kořením a vložíme do druhé nádoby.

  3. Do poslední nádoby vsypeme zmražené fazolky a cibulku nakrájenou na kolečka. Hrnec zapneme na 30 minut. Na talíři přidáme tatarskou omáčku a rajčátka.

Poznámka

Zelenina z parního hrnce má výraznější chuť, aniž by se solila a zachovává si barvu. Ryba je jemná a šťavnatá.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Steak ze žraloka v parním hrnci

  • drahulin drahulin

    Hezký recept.:yes::-p

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Veronika (neregistrovaný/á) já už to vím taky a už jsem dělala;-)

    Odpovědět

  • Veronika Veronika(neregistrovaná)

    Vždyť se to dá normálně koupit v obyčejném obchodě. Naposledy jsem ho kupovala v Albertu a v Kauflandu ho mají vždy na 100%!:-K

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    sidera, tak to jsem fakt v šoku a musím poprosit někoho, kdo do Makra jezdí, nejspíš zetě, tohle bych určitě chtěla zkusit:-O:yes:

    Odpovědět

  • sidera sidera(autor receptu)

    Jani, kupovala jsem v Makru, kilový balíček s pěti zmraženými steaky a stálo to myslím kolem 100,-Kč +-.

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    No, to musí být síla! Źraloka jsem ještě nejdela. Můžu se zeptat, na kolik příjde takový steak ze žraloka?;-) Jinak samozřejmě určitě bodík.:yes:

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo