Vepřová roláda
Recept ještě nebyl hodnocenMaso nařežeme metodou "Z", roztáhneme na plát a rozklepeme. Posolíme, opepříme, potřeme hořčicí a poklademe plátky anglické slaniny, které lehce potřeme chilli pastou.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 170 kJ / 41 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
Tuky | 0,10 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 8,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Maso nařežeme metodou "Z", roztáhneme na plát a rozklepeme. Posolíme, opepříme, potřeme hořčicí a poklademe plátky anglické slaniny, které lehce potřeme chilli pastou.…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Nejlepší zmrzliny v Praze pro rok 2022: Kde mají skvělou pistáciovou, kde unikátní štrúdlovou a na kolik vás vyjde kopeček?
Co se jedlo v dobách Sámovy říše? Kaše se mastila lněným olejem, maso bylo na talíři každý den a výjimkou nebyl ani kůň
Držíte dietu, a přesto si chcete pochutnat na šťavnatém mase? Vyzkoušejte halogenový hrnec