Kanellbular - skořicové šneky
Recept ještě nebyl hodnocenJeden z nejlepší švédských vynálezů jsou rozhodně skořicové šneky, v originálu kannelbullar. Koupíme je například ve známém obchodním domě, stejně jako oblíbené masové…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 674 kJ / 400 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 100,00 g |
– cukry | 100,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Jeden z nejlepší švédských vynálezů jsou rozhodně skořicové šneky, v originálu kannelbullar. Koupíme je například ve známém obchodním domě, stejně jako oblíbené masové…
Jeden z nejlepší švédských vynálezů jsou rozhodně skořicové šneky, v originálu kannelbullar. Koupíme je například ve známém obchodním domě, stejně jako oblíbené masové…
Sypké přísady na těsto smícháme, vmícháme vejce a Heru a promneme do drobenky. Tuto směs nasypeme do hlubšího plechu vyloženého pečicím papírem. Tvarohy smícháme s…
Všechny suroviny na perník smíchat ručně a ve vymazané a vysypané formě péct asi 40 minut.
Srdce si umyjeme a dáme ho vařit do slané vody do měkka. Do kastrůlku dáme máslo a na něj vysypeme očištěnou a na kolečka nakrájenou mrkev, chvilku jí necháme dusit…
Koláč s jablky je lahodný dezert, který spojuje jemnou a křupavou texturu křehkého těsta s osvěžující sladkostí šťavnatých jablek. Tento klasický koláč je ideální volbou…
Sklízíme bohatou úrodu jablíček a přemýšlíme, jak je zužitkovat? Můžeme si připravit lahodná jablečná povidla jako od babičky. Hodí se jako náplň do buchet i koláčů nebo…
Mouku, cukry, kypřicí prášek a skořici smícháme v míse. Přidáme vejce, jogurt, mléko, nahrubo nastrouhaná jablka a rozinky.Hotové těsto nalijeme do předem vymazané a…
Slivky dáme do hrnca so škoricou, cukrom a vodou. Na slabom ohni varíme, kým sa tekutina nezredukuje ( vyvarí na polovicu ). Rozmixujeme a necháme prechladnúť. Ešte do…
Dvě základní suroviny, se kterými můžete čarovat. Jednoduchá karamelová šlehačka má opravdu široké využití, jen je potřeba počítat s přípravou den předem. Ať už ji…
Ochutnejte výborný mrkvový moučník, který je i přes mrkev v těstě díky prášku do pečiva a bílkovému sněhu krásně nadýchaný. Po upečení ho potřeme pudinkovým krémem…
Na korupus si ušleháme žloutky s cukrem do pěny, postupně přiléváme olej a vodu. Nakonec přidáme mouku s práškem do pečiva a opatrně zamícháme sníh z bílků. Takto…
Vynikající moučník na nedělní odpoledne ke kávičce s rodinou nebo s přáteli. Jednoduchý a výborný moučník vonící skořicí a ovocem se zlatou drobenkou na povrchu. Dezert,…
Do misky dáme všetky suroviny (sušené paradajky nakrájané na malé kúsky) a vypracujeme cesto.Cesto prikryjeme a necháme odpočívať minimálne 1 hodinu, kým cesto nebude…
Ve šlehači ušleháme těsto klasickým způsobem. Před došleháním přidáme olej, vodu, nakonec vešleháme mouku smíchanou s práškem do pečiva a ořechy. Těsto rozdělíme do dvou…
Korpus : Vyšlehám vejce s cukrem a přidám mouku. Na kakaový korpus jsem přidala 4 lžíce kakaa. Peču na pečícím papíře 170 - 180 °C. Upekla jsem 2 světlé korpusy a…
Hladkou mouku smícháme s jedním práškem do pečiva, přidáme 50g krystalového cukru a dobře promícháme, aby se nám mouka spojila s kypřícím práškem. Poté přidáme 2 vejce…
Celá vejce šleháme, přidáváme po lžících cukr, šleháme 15 minut do husté pěny, postupně přidáme mouku, kakao a naposledy vychladlé rozpuštěné máslo. Nalijeme do formy,…
Prosijeme mouku na vál, přidáme cukr, máslo a vodu a zpracujeme těsto. Zabalíme ho do fólie a necháme asi 20 minut odpočinout v lednici. Vypeckujeme meruňky a osladíme…
Doma sterilovaná směs zeleniny neboli čalamáda, kterou můžeme vytvořit z přebytků ze zahrádky, je skvělý způsob uchování zeleniny do další sklizně. Pikantní čalamády…
Připravte podle našeho receptu jemné, lehké, vpravdě sváteční a lahodné řezy s želatinou ztuženými a barevně odlišnými vrstvami. Moučník jako dech, který je sice trochu…
Smícháme cukr, hřebíčky, skořici, ovoce. Pečeme 20-30 min. na 170°C. Potom do horkého rumu - zamícháme a plníme do sklenic. Obrátíme dnem vzhůru.
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 19. 9. 2024 20:42
Uhlířina – prostý pokrm z těstovin a brambor vyjde jen na 40 Kč a zasytí celou rodinu
Halušky s kysaným zelím: Typickou chuť zaručí kysané zelí s voňavou slaninou, haluškovač není nutný, stačí jednoduchý fígl
Kubánské řezy: Luxusní čokoládový dezert s pařížskou šlehačkou je vláčný, na jazyku se doslova rozplývá a božsky chutná